SJAJNA FOTOGRAFIJA: Ovaj porodičan trenutak je retko ko imao priliku da vidi, a lepotom SRĐANOVE MAME oduševljeni su svi (FOTO)

bora

Foto: Facebook/printskrin

Donald i Kifer Saterlend!”, “Čarls Bronson sa porodicom”, komentarišu na Fejsbuku staru porodičnu fotografiju naših čuvenih glumaca Borivoja Bore Todorovića i Srđana Žike Todorovića.

Neka se poštovaoci holivudskih velikana ne naljute, ali Đenka i Kifla su jedni jedini

Sa lakoćom je publika na Fejsbuku prepoznala slavne glumice na fotografiji. Samo su se neki zbunili misleći da je na slici Velimir Bata Živojinović sa porodicom

Kada je u pitanju dama sa slike, većina je znala da se radi o balerini Snežani Matić sa kojom je legendarni Bora dobio Srđana Žiku Todorovića (glumcu je brak sa drugom suprugom doneo ćerke Danu i Taru).

zika

FOTO: ČUVAMO OD ZABORAVA / FACEBOOK

Prelepa Snežana, čuveni otac i sin, i sasvim poseban porodičan trenutak koji je retko ko imao priliku da vidi.

Publika je Boru koji je preminuo u julu 2014. u Beogradu u 84. godini i Srđana upoznavala kroz njihove uloge. Starijeg Todorovića kroz blistav niz glumačkih ostvarenja započet 1956. ulogom ribara sa gitarom u filmu “U mreži” pa do Alekse Vukovića kog je 2009. glumio u filmu “Sveti Georgije ubiva aždahu”.

Između su stale kultne uloge: Budimir „Buda“ Bumba (“Diplomci”), Vitomir (“Razvojni put Borivoja Šurdilovića”), Đenka (“Maratonci trče počasni krug”), Petar Markov Jakovljević (“Balkan ekspres”). A i to je samo delić Borine karijere.

Njegov naslednik Srđan Žika Todorović je 1968. kao trogodišnji dečak zaigrao u filmu “Ima ljubavi, nema ljubavi”, glumeći Srđana. “Bal na vodi”, “Oktoberfest”, “Zaboravljeni”, “Kako je propao rokenrol”, “Mi nismo anđeli”, “Sivi kamion crvene boje”….

U kom ostvarenju ste najviše voleli da gledate Žiku koji je i briljantni bubnjar (“Ekaterina velika”, “Disciplina kičme”…).

 

Dnevne.rs, J.M.zena.blic