Sinoć su u OVU LEPOTICU svi gledali, a malo ko zna da je ONA KUMA PEVAČICE SVETLANE RAŽNATOVIĆ: Vratila se iz Amerike i LEPŠA JE NEGO IKAD (FOTO)

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Iako ste verovatno pretpostavljali da je kuma Svetlane Cece Ražnatović koleginica sa estrade ili neko iz sveta politike, radi se o jednoj našoj glumici koja je godinama živela u Americi, pa se pre dve godine vratila u Srbiju.

Reč je o poznatoj glumici Ljubinki Klarić koja je se sinoć pojavila na Perwoll Fashion Week-u. Odličnim stajlingom i mladolikim izgledom je sve oduševila!

Ljubinka Klarić (40) je na Beogradskoj nedelji mode blistala u atraktivnoj haljini modernog printa koju je uklopila sa žutim sandalama na visoku štiklu i slobodno možemo reći da nikad bolje nije izgledala. Javnost Ljubinku uglavnom prepoznaje po njenim ulogama, a ono što malo ko zna je da je ona dugi niz godina dobra drugarica sa Cecom i da ih pored prijateljstva spaja i kumstvo.

Mada su je ljubav i lep život odveli u Ameriku, gde je nekoliko godina živela s mužem Nebojšom, Ljubinka je ipak odlučila da to napusti i 2017. godine se sa sinom vratila u Srbiju. Ljubinka je glumu diplomirala 2007. na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića.

SUTRA JE LAZAREVA SUBOTA-VRBICA: Ovo NIKAKO ne smete da uradite

Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 2009. godine, a svoju filmsku karijeru započela je 2001. godine ulogom u filmu “Normalni ljudi”. Možda najzapaženiju ulogu imala u seriji „Moj rođak sa sela“ gde je glumila učiteljicu, a trenutno je najviše angažovana u pozorištu.

(Dnevne.rs /Izvor: I.K., zena.blic.rs)