SIN ISIDORE BJELICE O “RAZVODU” RODITELJA: Pitao sam ih u čemu je problem, oni su mi rekli..

porodica

Foto: Instagram

Lav Pajkić, sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića, kaže da se njegovi roditelji ne razvode. Iako je u medijima i po beogradskim kuloarima odjeknula informacija da je poznati par pred razvodom, oni su prevazišli krizu

Tačku na tračeve stavio je  njihov sin i objasnio kako se desila čitava ujdurma

 

[adsenseyu5]

– Mama i tata se uopšte ne razvode kako se to ovih dana priča po Srbiji. Oni su trenutno zajedno u Skoplju, gde se mama leči. Čuli smo se putem telefona i sve je u najboljem redu. Pitao sam ih u čemu je problem i zašto se u javnosti pojavila priča o razvodu, a oni su mi rekli da su pogrešno interpretirani. Nema razloga da se njih dvoje razvedu i smatram da se bespotrebno digla tolika galama oko svega toga. Nema razloga za tim – rekao je Lav za “Alo”.

Da njihov brak, kao i mnogi drugi, nije savršen, naročito nakon što se Isidori četvrti put vratio kancer, priznala je nedavno i sama spisateljica.

bjelica

Foto: Printscreen/instagram

– Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede, a kada na to dodate najtežu opaku bolest, koja bukvalno sve razori, onda nije ni čudno što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepušteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata, jer niko ne želi da se podseća da život može biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira, pa i ljudska bol i patnja. Ako ne umreš brzo, postaješ dosadan, patetičan i gnjavator. Instant život, instant ljubav, instant smrt. Strašno je šta rak uradi svakoj porodici. Sa druge strane, svako ima svoj kapacitet izdržljivosti, i to se ne može nikom zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi. Dobar deo moje patnje proizilazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto, ni bolest da me skine s toga. Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome – rekla je nedavno Isidora, a ubrzo i pojasnila:

– Nebojša polako puca, da nisam ovako ograničena vremenom, oslobodila bih ga na sudu sebe. Znam da mu je mnogo teško i razumem ga. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo.

Sve te njene izjave podgrejale su sumnju da su zaista tačni navodi da će se ona i Nebojša razvesti, ali su na sreću, uspeli da prebrode krizu.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/srbijadanas/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu1]

1 Comment on "SIN ISIDORE BJELICE O “RAZVODU” RODITELJA: Pitao sam ih u čemu je problem, oni su mi rekli.."

  1. miha bukovac | 22. јула 2018. at 06:08 |

    Ta glupača (“spisateljica”) voli da se o njoj komentariše na bilo koji način, ne može bez toga (naravno, najbolje ako joj se dive i ako skupljaju dobrovljni “humanitarni” prilog za njen snobovski život) Nije nikakvo čudo da je i taj njen sin isto takav majmun kao njegova majka!

Comments are closed.