SEVIĆKA POBESNELA: Darko Lazić izašao iz bolnice, ali još nije video ćerkicu – umešani advokati

Foto: Instagram prinscreen/lazardarkovic

Budući da je do Ane Sević u poslednje vreme nemoguće doći, a na njen račun se svakog dana čuju razne optužbe, oglasili su se njeni advokati Andrija Marković i Darko Milosavljević, pa je pevačica preko njih dostavila svoju izjavu.

– Nije tačno da ne dozvoljavam viđanje deteta! Nakon rastanka sa Darkom rekla sam im da mogu da viđaju Lorenu kada god žele. Pored toga, Lorenina baba nema 80, već manje od 50 godina, i uvek se nalazila pri ruci i meni i Darku za vreme trajanja našeg zajedničkog života, kada smo zbog poslovnih obaveza bili sprečeni da vodimo računa o Loreni. Pored toga, sada ja postavljam pitanje zbog čega je bitno šta misli tetka Zorica – poručuje Ana Sević i dodaje:

– Takođe, pitanje viđanja i vaspitanja deteta jeste pitanje o kojem roditelji odlučuju zajednički i sporazumno, i naglašavam još jednom da nema nikakvih problema u vezi sa viđanjem Lorene. U tom smislu, Darko i ja smo se dogovorili da dete pripremi psiholog za ono što predstoji, a to je da dete vidi svog oca u veoma lošem trenutku, odnosno veoma teškom zdravstvenom stanju.

DAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Ovako je Tito dobio vilu u Užičkoj 15

-Glavnog problema očigledno su svesni samo lekari koji vode računa o njegovom zdravstvenom stanju, a sve opet imajući u vidu uzrast deteta, te da isto nesporno može proizvesti veoma teške psihičke posledice na dete. Što nije ni u interesu deteta, niti u bilo čijem interesu. Ja sam u više navrata u bolnici pokazivala Darku Lorenine slike i snimke i on je saglasan sa svim navedenim. Darko u svakom momentu zna gde je i šta radi njegova ćerka – objasnila je Sevićeva.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Svet)