SEVERINI ODUZET SIN?! Evo šta piše u odluci suda!

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Instagram/youtube

U pravnoj bici oko starateljstva za sina s ocem njihovog zajedničkog deteta, pevačica Severina Kojić izgubila je spor s Milanom Popovićem.

Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem, srpskim tajkunom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Pritom sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti. Inače, Milan Popović je za sedmogodišnjeg dečaka već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to uradio bez njene saglasnosti i već je angažovala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Njen zastupnik, advokat Mate Matić, podneo je prekjuče krivičnu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi “Matija Gubec”, koju dečak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, dečak je bio traumiran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu.

“Koliko je stvarno potrebno da budeš srećan?” Lekarka iz Novog Sada objavila priču o porodilji zbog koje će vam krenuti SUZE NA OČI

Međutim, uprkos tome, Milan Popović, vodio ga je u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnela krivičnu prijavu.

Ova privremena mera praktično znači da bi Severina Kojić danas trebala sina da preda ocu, koji po odluci suda može da ga odvede u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje da brine o njemu.

Njeni zastupnici ovu odluku će pokušati da ospore, s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog povrede detetovih prava.

     

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Jutarnji.hr)