SEVERINA “POTKAČILA” SVEKRA KEBU I SVEKRVU OLJU, A ONDA USLEDIO “ODGOVOR” (FOTO)

par

Foto: Instagram/seve

Severina i Igor Kojić, izgleda, nisu više u ljubavi – navode razni mediji, te u javnosti ne prestaju govorkanja o njihovom razlazu.

Šuškanja i nagađanja da je toj ljubavi došao kraj počeli su u maju. Vest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je u domaćim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gde je i proslavila svoj 48. rođendan.

Kako su potom pisali i domaći i hrvatski mediji Severina i Kojići posvađali su se tada, navodno, oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu koji je pevačica htela, navodno, da renovira

Igor Kojić (32) je potom sredinom maja obrisao zajedničku profilnu fotografiju sa Severinom Kojić (48) i time podstakao glasine da kriza među supružnicima ne jenjava, pisali su hrvatski mediji, odnosno portal “24 sata”. Njihove zajedničke fotogafije su, pak, ostale na društvenoj mreži

Severina je potom viđena u noćnom provodu u Hrvatskoj, ali bez supruga, bar stu tako pisali tamošnji mediji. Par glasine o rastanku nije ni demantovao ni potvrdio, ali je Igor Kojić napravio korak koji tome ide u prilog – više ne prate jedno drugo na Instagramu, dok je prethodno Igor pratio samo nju, a ona samo njega

Igor Kojić je potom imao objavu o njegovoom braku sa Severinom, uz poruku koju je obrisao.

Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate – napisao je Igor, prenosi “24 sata hr”, a Severina je spomenula svekra i svekrvu:

– Pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je pevačica te dodala: “Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”

Inače, Severinu na Instagramu više ne prate ni Olja i Dragan Kojić, piše hrvatski portal “24 sata”, koje je i spomenula u spornim komentarima.

Oni su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila ona, a mnogi su zaključili da je to, navodno, njihov odgovor na celu situaciju.

Inače, Severina i Igor kojić su se u međuvremenu ponovo zapratili na Instagramu. Sada ponovo prate jedno drugo.

   

Dnevne.rs, Blic