SEVERINA GUBI BITKU Milan Popović: “Napokon! Jako sam srećan”

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Instagram/youtube

Biznismen Milan Popović jako je srećan zbog najnovije odluke Županijskog suda, koji je ukinuo presudu, a potom nižem sudu naložio da utvrdi da li je za dete optimalno rešenje da živi sa ocem “kao fleksibilnijim roditeljem”, uz maksimalno određene susrete i druženja s majkom Severinom.

Kako prenosi “Jutarnji.hr”, u odluci navodno stoji da sudski spisi ukazuju na činjenicu da je Severina često ranije zloupotrebljavala svoj položaj, te nije omogućavala ocu da brine o detetu.

Budući da se radi o postupku koji se tiče maloletnog deteta, presuda neće biti javno objavljena. Otac Milan Popović kratko je rekao:

RANJAVANJE NA DEČJEM IGRALIŠTU U KRAGUJEVCU! “Gušter” izašao da se žali na buku, pa mu je komšija pucao u vrat

– Postupak je tajan kao što znate i zbog toga nisam u mogućnosti da komentarišem bilo kakve detalje postupka. Samu presudu nemam, nego sam upravo iz medija saznao detalje odluke Županijskog suda u Splitu. Mogu samo da kažem da sam se vrlo obradovao. Napokon – kaže Milan Popović.

Dok se ne donese nova odluka, na snazi ostaje ona “stara”, iz 2014. godine, po kojoj će Milan s Aleksandrom i dalje da boravi svaki drugi vikend od petka do nedelje, svaku drugu sredu popodne, po nedelju dana u julu i u avgustu.

pevačica

Foto: instagram/Severina

Kako “Jutarnji.hr” saznaje, viši sud je ukinuo presudu koja nije bila pravosnažna jer ona nije bila dovoljno dobro obrazložena: niži sud nije precizno objasnio zbog čega je najbolji detetov interes da svakih sedam dana boravi s drugim roditeljem, koji međusobno imaju vrlo loš odnos, te zašto nije najbolje rešenje da živi s jednim roditeljem, uz maksimalno propisane kontakte s onim drugim.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)