Severina dovezla sina do Milanove kuće, a on joj NIJE ISPUNIO POSLEDNJU MOLBU!

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Instagram/youtube

Severina Kojić izgubila je bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je godinama vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

Sinoć oko 20 sati u pratnji supruga Igora Kojića dovezla je i predala ga Popoviću kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom.

Pevačica će sina moći da viđa dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče. Prema saznanjima, Seve je zamolila da sina dovede sutra, ali Popović nije želeo da joj ispuni taj zahtev.

Ni u privremenoj meri ni u presudi nije naveden rok u kojem majka treba ocu da preda dete. Budući da je danas četvrtak, dan kojim majka može viđati dete te ga do 20 časova vrati na očevu adresu, Popovićev je tim, kako se nezvanično saznaje, zatražio da to danas učini.

TRI PUNA AUTOBUSA ODLAZE ZA NEMAČKU: Snežana se odselila sa porodicom, a ovo je njeno iskustvo

Takođe, Severina će po odluci suda Milanu Popoviću morati da plaća alimentaciju. Ovu informaciju povtvrdio je i Milanov advokat Hrvoje Jukić.

“Da, po presudi treba plaćati izdržavanje. Sin bi od danas trebalo da bude sa ocem po privremenoj meri”, rekao je on.

U pitanju je cifra od 160 evra.

Inače, Milan Popović je u jednom intervjuu otkrio sve o odnosu sa Severinom za koji kaže da danas, posle svega, zapravo ne postoji.

IZ UGLA STRUČNJAKA Podmlađuje, uništava otrove i tumore – ŠTA SE DEŠAVA U TELU KADA POSTITE! (INFO)

“Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih poslednjih meseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam verovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promenilo”, otkrio je za Story Popović.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs, M.G/Izvor: 24sata.hr/Jutarnji)