SEĆATE SE MARIJE IZ “ŽIKINE DINASTIJE”: Danas je NEPREPOZNATLJIVA, a njen život krije TUŽNU PRIČU! (FOTO)

glumica

Foto: Prinscreen/RTS

Rialda Kadrić je najpoznatija kao Marija iz “Žikine dinastije”, ispričala je zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd

Rialda je podelila s javnošću potresnu ispovest da je tokom rata koji je početkom devedesetih zadesio Jugoslaviju, iznenada preminula njena majka.

[adsenseyu5]

“Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život”, rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije prebolela majčinu smrt.

Nakon 22 godine ODLAZI iz vile u Ljutice Bogdana: Evo gde će živeti CECINA SESTRA i zbog čega napušta kuću na Dedinju!

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

glumica

Foto: Printscreen/TV Prva

“Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htela da pokažem da ja to sve znam. Ne savetujem, probajte bez filmskih kamera”, rekla je kroz smeh Rialda i dodala:

“To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dete i danas može da deluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati”, navela je ona.

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

Čuvena Marija priznala je i da nije u kontaktu sa Bobom, Vladimirom Petrovićem, ne zna čak i čime se on danas bavi.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:Story)

[adsenseyu2]