SAZNAJTE ŠTA LINIJA SRCA GOVORI O VAŠOJ LJUBAVI? Pronađite je odmah na svom dlanu!

saka

Ilustracija: CandyBuzz.net

Ako vas kopka kakva vam je sudbina po pitanju ljubavi i odnosa sa dragim ljudima, ne morate da dajete novac proročici. Samo se zagledajte u svoj dlan, pronađite liniju srca i pročitajte koga ćete voleti, a ko će voleti vas

Znate li koja je to linija srca na vašem dlanu? Ona počinje ispod kažiprsta ili srednjeg prsta te se proteže do ruba dlana sa strane malog prsta.

Pogledajte sliku kako biste saznali o kojoj se tačno liniji radi, jer ona je odgovorna za to hoćete li biti voljeni i voleti. Linija srca važan je pokazatelj vaših osećaja i svega onoga što se vrti oko ljubavi.

A evo šta hiromantija ima da vam poruči:

A) Ukoliko vaša linija srca počinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa – ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osećajni i hladni prema drugima.

B) Ukoliko vaša linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta onda se obzirni i nežni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od poverenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete.

C) Ukoliko vaša linija srca počinje ispod kažiprsta imate iste osobine kako osoba kojoj linija srca počinje ispod srednjeg prsta (A).

D) Ukoliko vaša linija srca počinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamerna i meka srca. Ove reči vas najbolje opisuju.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Cafe)