SAMO ŠTO SE STIŠALA AFERA SA ANOM SEVIĆ: Lukas u 4 ujutru uhvaćen u autu sa udatom koleginicom

pevač

Foto: Printskrin/Youtube/RTS Balkanskom ulicom – Zvanični kanal

Katarina Ostojić Kaja uhvaćena je u četiri sata ujutru sa kolegom Acom Lukasom u njegovim kolima. Anonimni momci su ih fotografisali zajedno, a fotke su želeli da prodaju jednom nedeljniku.

Pevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim, kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom, prenosi “Star”.

[adsenseyu5]

Naime, pop zvezda već mesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije video zajedno. Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

– Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović… Tačno je da je ona tokom cele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smejali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica – kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu.

ISPRIČALA INSPEKTORU ŠTA SE DOGODILO NA NASIPU: “BILA SAM SA TATOM I MAMOM, A ONDA SE ONA IZGUBILA U TRAVI!”

Svima je bilo čudno kada su njih dvoje zajedno napustili restoran.

– Posle nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li ju je on samo odvezao kući ili su završili negde zajedno, to niko ne zna – kaže izvor.

„LUPIO ŠAKOM O STO“: NATO stopirao formiranje vojske Kosova (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Star)

[adsenseyu2]