“SAMO DA NE ZABORAVI LORENU” Darkovi roditelji UZNEMIRENI zbog šok informacije!

bolnica

Foto: Dnevne.rs,printscreen/instagram

Zbog hematoma na mozgu i veštačke kome u kojoj je bio dva puta, folker se sigurno neće sećati dana posle nesreće, a kako navode beogradski mediji, iz sećanja će mu se skoro izvesno izbrisati i neki događaji iz prošlosti.

Sagovornik kaže da su pripremili porodicu na Darkov dug oporavak, ali i na mogućnost da zzaboravi neke važne trenutke.

– Darko se sada zbog bolova, lekova i svega što ga je snašlo gubi. Stalno je pod jakim sedativima, pa moje kolege ne mogu ni da ocene koliko je njemu memorija oštećena. Bunca, traži jače lekove, drogu… Neurolozi ga stalno pregledaju i oni su saopštili Darkovim roditeljima da postoji mogućnost da ima retrogradnu amneziju – kaže lekar.

Sa druge strane, Darkov rođak otrkvia da je ova vest mnogo uznemirila njegove roditelje.

– Majka je plakala dugo. Strahuje šta bi to sve Darko mogao da zaboravi. Stalno ponavlja “samo da ne zaboravi Lorenu, samo da ne zaboravi Loku”, ali mi smo svi sigurni da se to neće dogoditi. On je već pitao za dete. Možda se neće sećati kristalno jasno nekih stvari, ali mi smo sigurni da one najvažnije ne može da zaboravi. Ne želimo da verujemo da to može da se desi – poručuje Lazićev rođak.

DISKUTABILNO? Žena mi je važnija od moje osmoro dece i tako će uvek biti: Muškarac savetuje da svaka porodica usvoji njegov model, evo zašto!

Porodica je odlučna da uradi sve kako bi se pevač potpuno oporavio, tako da su već počeli da se raspituju ko su najbolji neurolozi u zemlji.

– Nema koga nisu zvali, raspituju se šta znači ta retrogradna amnezija i kako da se bore sa tim problemom. Ako treba, vodiće ga i u inostranstvo na lečenje. Sve kolege zovu, nude se da pomognu, tako da pare neće biti problem, samo da nađemo dobrog stručnjaka i da Darko smogne snage da se bori. Mnogo smo srećni što su mu lekari spasili nogu i što je ta operacija dobro prošla. Jak je on, izboriće se sa svim nedaćama – kaže sagovornik.

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Informer)