SABERI SE ILI LETIŠ IZ ZVEZDA GRANDA: Saša Popović postavio ultimatum Jeleni Karleuši

pevačica

Foto: Printscreen

Na snimanje prve emisije „Zvezde Granda“ posle izbijanja porno-afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom Jelena Karleuša došla je vidno nervozna i neraspoložena, a to je i te kako uticalo na ostale članove žirija, kao i na sve takmičare.

Ništa bolja situacija nije bila ni kada su se upalile kamere.

Mrzovoljna

Pevačica je i dalje bila negativna, mrzovoljna, a najviše su ispaštali kandidati, koji su redom ostali bez njenog glasa.

– Stvarno sam veoma nervozna i nemam želju da komentarišem čak ni svoje kandidate – poručila je JK je u emisiji.

Iznenada, Karleušino raspoloženje se naglo promenilo, i to nakon jedne kratke pauze koju je inicirao Saša Popović. Direktor „Granda“ je, prema našim saznanjima, tada obavio ozbiljan razgovor s Jelenom i predočio joj svoj stav.

PORODICA IMA SAMO JEDAN IZLAZ: Požarevljanin je otišao u Ameriku za boljim životom, ali je zbog teške nesreće završio u bolnici

– Saša je otvoreno rekao Karleuši kako stvari stoje. Posao ne sme da trpi šta god da se dešava, i to je nešto čime se on rukovodi već decenijama. Možda je bio malo surov prema njoj, ali moralo je tako da bude. Rekao joj je: „Jelena, razumem kroz šta prolaziš, ali ovako ne ide. Ili se saberi i ponašaj se onako kako treba, ili da napravimo pauzu u saradnji“- rekao je naš izvor i dodao:
Shvatila upozorenje

– Ona je bila zatečena i samo je promrmljala da će se potruditi, ali je posle nekoliko minuta na snimanju pokazala da je odlično shvatila njegovo upozorenje. Jasno je da joj pauza nikako ne bi odgovarala s obzirom na to da ju je učešće u „Zvezdama Granda“ uzdiglo kada joj je karijera stagnirala. Zato je do kraja emisije bila vidno raspoloženija, više je komunicirala, a čak se povremeno i osmehivala .

ZRENJANINAC POSTAO PRAVI HIT: Srbija je videla kako je otišao na posao i NE PRESTAJE DA SE SMEJE (FOTO)

Karleuša i Popović nisu odgovarali na naše pozive.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, I.E.)