REVOLUCIJA U ESTETSKOJ HIRURGIJI: Bila je nezadovoljna svojim nosem, dobila novi izgled za 5 minuta – bez operacije! (FOTO)

hirurgija

Foto: Instagram / simonourianmd1

Stručnjak sa Beverli Hilsa je patentirao svoju tehniku nehirurške korekcije nosa koja traje svega 5 minuta, a nakon zahvata, za razliku od klasične estetske operacije, nije potreban oporavak

Korekcija nosa je jedna od najčešćih estetskih korekcija kojoj se i ženski i muški pol podvrgava, a sada je turevolucija u ovom zahvatu koju je izumeo estetski hirurg Sajmon Orijen, osnivač jedne klinike na Beverli Hilsu. Sajmon već neko vreme izvodi nehirurške korekcije nosa, a ceo postupak gotov je za 5 minuta.

Korekciju nosa želela je da uradi i 27-godišnja Londonka Džoana Dela-Rađone. Zahvat je odlučila da uradi baš kod ovog hirurga.

[adsenseyu4]

Ovaj stručnjak je patentirao svoju tehniku nehirurške korekcije nosa koja traje svega 5 minuta, a nakon zahvata, za razliku od klasične estetske operacije, nije potreban oporavak.Hirurg Orijen nepravilnosti na nosu ispravlja tako što filere pomoću vrlo tanke igle super precizno ubrizgava tačno u mesta gde je potrebno.

Ovom tehnikom mnogo lakše može da se predvidi rezultat zahvata, a novi nos izgleda mnogo prirodnije nego kod klasičnog operacijskog korektivnog zahvata.”Može da dođe do blagog otoka koje traje najduže dva dana, ali igla je toliko sitna da ne ostavlja nijednu masnicu”, ističe Sajmon.

[adsenseyu1]

Džoanin novi nos trajaće od 2 do 4 godine, a postupak je platila oko 7.500 evra. Oduševljena je s kolikom suptilnošću joj je lekar napravio novi nos. “Niko nije mislio da ovo nije moj prirodan nos. Kada sam im rekla, bili su zapanjeni razlikom“, kaže Džoana.

(Dnevne.rs /Zadovoljna.hr)