REŠILA DA ZAPEVA NAKON TEŠKOG PERIODA: Nataša Bekvalac se vraća na SCENU, evo i KADA!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koju je brutalno pretukao bivši suprug Luka Lazukić, na scenu se vraća nakon pauze od šest meseci kojuje napravila nakon što se potpuno povukla u ilegalu što zbog porođaja, što zbog agonije kroz koju je prošla.

Tokom gorkog perioda koji je sada iza nje pevačica nastupala, potpuno se povukla iz javnosti, družila se samo sa porodicom i najbližim prijateljima, a sve vreme je bila uz ćerke Hanu i Katju, od kojih se nije odvajala.

– Nataša je odlučila da je došlo vreme da se vrati na scenu, najviše jer joj veoma nedostaje publika i povratna energija koju dobija kada je na ceni. Sve ružno ostavlja iza sebe i vraća se jača nego ikada. Najori period života Nataše je podnela veoma teško, bila joj je potrebna sva ljubav bližnjih, uz pomoć kojih se i oporavila. Za to vreme najviše vremena je provodila sa ćerkama Hanom i Katjom na salašu koji je opremila pre svega što se dogodilo i potreban mir našla je upravo tamo. Priroda joj je pružila zaštitu, a prijatelji i porodica ljubav – kaže izvor blizak pevačici.

pevačica

Foto: youtube

Upravo zbog svega što se desilo Nataša je odlučila da prvi zakazani nastup održi u Beogradu. Dobila je podršku svih koji je okružuju da se vrati publici, sa kojom ima poseban odnos jer svi znaju da je tada Bekvalčeva najsrećnija. Nataša je za sve one koji je već godinama podržavaju i vole pripremila i jeedno malo iznenađenje.

PROGNOZA ZA LETO: 55 tropskih dana, temperature iznad 30 stepeni bez prestanka VIŠE OD MESEC DANA

– Kako se iz različitih životnih situacija crpi inspiracija, Nataša je odlučna u nameri da sve kroz šta je prošla predstavi publici koja joj je godinama verna. Kako ne želi da daje intervjue povodom stresa koji je pretrpela, publika će kroz pesmu osetiti zbog čega se povukla. Okupila je čitav tim i bend sa kojima već godinama sarađuje i već su počeli da biraju pesme koje će snimiti tokom jeseni. Nove pesme imaće posebnu energiju, budući da će se u njima sigurno osećati najveća emocija do sada – zaključuje izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)