REĐALA JE SKANDAL ZA SKANDALOM! Srpska pevačica imala poslugu i vozača, MNOGO NOVCA, a onda ostala BEZ IČEGA NA ULICI! (FOTO)

ilic

Foto: Instagram

Sigurni smo da se svi sećate pevačice Dunje Ilić koja danas ima 28 godina, ali po njenom životu zbog brojnih skandala već može da se napiše scenario za jedan film.

Da li bi film bio komedija, ili triler, nismo sigurni. Dunja Ilić tokom života preživela je apsolutno sve.

Rođena u imućnoj porodici, kako je sama isticala, imala je sve što je poželela, poslugu i vozače, ali je često kao dete bila usamljena. Roditelji su je, po pevačicinom priznanju, često zanemarivali.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno – priznala je Ilićeva u emisiji “Inspiracija danju – inspiracija noću”.

ilic

FOTO: YOUTUBE.COM / SCREENSHOT

Ona se prisetila detinjstva i odrastanja koje je, kako sama ističe, proteklo u znaku luksuza, izuzetne materijalne obezbeđenosti i života na visokoj nozi sa jedne strane, i skoro potpunog zanemarivanja i nedovoljne posvećenosti od strane roditelja sa druge. Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili.

Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom.

Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina.Imala sam vozače i poslugu.

Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namernica – ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

ilic1

Foto: Instagram

– Škole i odeljenja sam menjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno – nastavila je priču Ilićeva.

– Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao. Međutim, i tada nam je ostalo dovoljno nekretnina da živimo ne čak ni prosečno nego bogato.

Ipak, nakon nekog vremena sam počela da osećam da je novca sve manje. Otac, koji je dotad ulagao veoma velike svote novca u moju muzičku karijeru, mi je poručio da bi trebalo da komercijalizujem svoj zvuk i počnem da nastupam kako bi moj hobi postao nešto od čega zarađujem za život – otkrila je pevačica svojevremeno.

Tada su počeli i njeni problemi, jer je morala da se suoči sa realnim svetom.

   

(Dnevne.rs /Izvor:  A. Č., Blic)