RECEPT: Evo kako trajno izlečiti bolove u kičmi, leđima i nogama

oprcija

pixabay

Imate bolove u kičmi, leđima čak i u nogama, pretežno dolazi od previše sedenja ili velikog fizičkog napora, prestanite da brinete, postoji potpuno prirodno rešenje za vaše probleme.

Već u samo nekoliko dana konzumiranja ovog leka, osetićete blage pozitivne promene, a za nepuna dva meseca potpuno izlečenje.

Isprobajte ovaj prirodni recept, i nećete prepoznati svoju kičmu. Jer, sve što je genijalno je zapravo veoma jednostavno i dostupno, na dohvat ruke.

Ako želite da zaboravite na bolove u kičmi, svako veče, pre spavanje, u roku jednog do dva meseca treba da jedete 1 suvu smokvu, 1 suvu kajsiju i 5 suvih šljiva.

TRI MERE DR DARIJE: One su ključne, a onda rekla ono što nas sve zanima! HOĆE LI BITI POLICIJSKOG! (INFO)

Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva i koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim.

Pršljenovi počinju sami da staju na prirodom određena mesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Probajte i vi, nećete prepoznati svoju kičmu! Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo mešanje daje odličan narodni lek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi.

Izuzetno je korisno za muškarce, a i za žene.

 

Dnevne.rs, Izvor: Magazin.ba

1 Comment on "RECEPT: Evo kako trajno izlečiti bolove u kičmi, leđima i nogama"

  1. Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat su prirodne supstance koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice, odražavajući taj prirodni “amortizer udaraca” vlažnim. Takođe, pomažu u zadržavanju tečnosti za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti, dopuštajući jednoj površini da slobodno klizi preko druge. Kako telo stari, u manjoj je mogućnosti da proizvede te prirodne elemente potrebne za zdravlje hrskavice, što dovodi do “trošenja” zglobova.

Comments are closed.