RAZVOD O KOM SVI PRIČAJU: Ana Kokić o teškim trenucima u braku i o tome šta Nikola nikada nije uradio!

Ana Kokić

Foto: Printscreen/youtube

Ana Kokić i Nikola Rađen su već neko vreme tema spekulacija. O njihovom braku dugo kruže priče da se razvode, a Ana je odlučila da otkrije detalje koje javnost još nije znala.

Naime, pevačica i vaterpolista su već 9 godina u braku, a kao i svaka bračna zajednica i njihova je nailazila na krize, ali su uspevali da ih reše.

DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Ubica joj ŠRAFCIGEROM napravio krater u glavi i oštetio mozak, a onda gledao kako se DAVI U KANALU!

Jedna rečenica koja je mogla da pokvari njihov odnos, prema Aninin rečima, nikada nije izgovorena, a tiče se razdvojenosti koju stalno proživljavaju zbog njegovih poslovnih angažmana.

[adsenseyu5]

“Mnogo je trenutaka kad baš jako želim da smo svi na jednom mestu pa mi sve to teško padne, ali nas dvoje znamo zašto smo nekad razdvojeni. Poštujem i to što Nikola nikada nije rekao “Zašto ti ne bi prestala da pevaš i stalno bila uz mene”. To mi mnogo znači jer da ne radim posao koji volim, verovatno bih bila nesrećna”, rekla je Ana.

Pevačica je još jednom pokazala da je međusobno poštovanje najvažnija stvar svakog braka.

“MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE”: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

Da li je lepša mama ili ćerka? Olivera Jovićević u 52. izgleda fenomenalno, a tek da vidite kakva lepotica je NJENA ĆERKA DUNJA! (FOTO)

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Story)

[adsenseyu4]