RAZVELA SE I ZVANIČNO: Evo šta je sve dobila Ana Mihajlovski i kome su pripala deca!

voditeljka

Foto: /PrintscreenInstagram/grubinana

Ana Mihajlovski krajem 2016. godine rastala se od sedmogodišnjeg partnera Mirka Grubina, a par je sada i zvanično razveden

Srpska voditeljka uspela je da sa bivšim suprugom postigne dogovor o starateljstvu nad decom, sinom i ćerkom, što podrazumeva to da će Mirko decu moći da viđa kad god poželi.

[adsenseyu5]

Kako se priča, Anin najveći strah, u trenutku podnošenja zahteva za razvod, bio je upravo vezan za decu i to kako će oni podneti rastanak roditelja. Međutim, kako nakon rastanka, a sada i razvoda nije bilo problema, Ani je laknulo pošto deca nisu osetila nikakvu netrpeljivost među roditeljima.

Kada je u pitanju mesto gde će Ana i deca živeti, voditeljki je pripao stan, a sa Grubinom je sklopila dobar dogovor i oko alimentacije, što je najčešće problem prilikom razvoda.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2017 (LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE)

Podsetimo, Ana i Mirko venčali su se 2009. godine nakon nekoliko meseci veze, a već u februaru 2010. dobili su ćerku Zoju. Pre dve godine, Ana je na svet donela dečaka, a voditeljka ima i desetogodišnju ćerku Ivu, koju je dobila iz veze sa vlasnikom kuće “Emotion”, Goranom Stamenkovićem.

NA JEDNOJ FOTOGRAFIJI 8.200 EVRA: Jelena Karleuša prošetala cipele koje su podigle prašinu na internetu! (FOTO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu4]

1 Comment on "RAZVELA SE I ZVANIČNO: Evo šta je sve dobila Ana Mihajlovski i kome su pripala deca!"

  1. Ovu moze da pendraci ko stigne. Vidi se to po ponasanju

Comments are closed.