RASKID KOJI JE IZNENADIO DOMAĆU JAVNOST: Misica koja se bori sa rakom, progovorila o raskidu sa Stefanom (FOTO)

misica

Foto: Printscreen/instagram

Vesti o raskidu bivše misice Dijane Milojković, koja se bori sa rakom, i Stefana Karića, iznenadila je domaću javnost.

Ovaj par postao je inspiracija mnogima, nakon što je Dijana progovorila o svojoj borbi sa rakom, i otkrila da joj je Stefan u toj borbi najveća podrška. On je obrijao glavu kada je i ona zbog lečenja ostala bez kose, te istetovirao njen lik na svom telu.

Da nešto nije u redu u njihovoj vezi posumnjali su pratioci kada su prestali da objavljuju zajedničke fotografije, a potom i kada je Dijana promenila ime na svom profilu na Instagramu, gde se sve do nedavno predstavljala kao Dijana Karić.

Ona je juče potvrdila da više nije sa Stefanom, ali da su njih dvoje i dalje u dobrim odnosima. Kako saznajemo, uzrok ljubavnog kraha bilo je neverstvo.

[adsenseyu4]

Izvor blizak paru otkrio je da je Stefan prevario Dijanu. Kada je ona za to saznala, odmah je rešila da prekine njihov zajednički život i da krene svojim putem.

Iako ju je mnogo povredio, Dijana je rešila da ostane u korektnim odnosima sa Stefanom. Ona ove glasine nije želela da potvrdi ali ni da demantuje.

Foto: Printscreen/instagram

“Stefan i ja smo u dobrim odnosima jer smo za vreme koje smo proveli zajedno postali pre svega dobri prijatelji. Ništa mu ne zameram, niti bih ikada mogla da mu zamerim šta god on uradio, nakon svega sto sam proživela i preživela sa njim, a i on sa mnom. Bio mi je neizmerna podrška. Od prvog dana smo bili tu jedno za drugo, na čemu sam mu zahvalna, a verujem da će tako i ostati”, rekla je Dijana te dodala da su se ove emotivne promene ostavile posledice po njeno zdravlje.

Foto: Printscreen/instagram

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Blic)

[adsenseyu2]

1 Comment on "RASKID KOJI JE IZNENADIO DOMAĆU JAVNOST: Misica koja se bori sa rakom, progovorila o raskidu sa Stefanom (FOTO)"

  1. khu8sG Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

Comments are closed.