RANJENA GLUMICA ULAZI U RIJALITI? Želi da promeni sliku o sebi, ali se plaši jedne stvari!

Panzalović

Foto: printscreen/youtube

Glumica Ivana Panzalović, kojoj je njen 29 godina stariji dečko, hirurg Srđan Cvetanović pucao u glavu pa izvršio samoubistvo, ulazi u “Parove”. Ona je u sredu izašla iz bolnice, uspešno se oporavlja u svom domu, te pregovara o tome da bude jedna od takmičarki popularnog rijalitija

Ivana, koja je u seriji “Kursadžije” tumačila lik seksi profesorke, razmišlja o mogućnosti da u narednom periodu uđe u poznatu vilu u Zemunu kako bi pokazala javnosti kakva je zapravo i da s poznatim plastičnim hirurgom sa VMA  nije bila iz koristi, kako su neki mediji navodili.

[adsenseyu5]

Produkciji “Hepija” ona je sada veoma zanimljiva, pa ne pitaju za cenu. već smao žele da je vide u svom rijalitiju.

– Ivana je trenutno u žiži interesovanja zbog situacije u kojoj se našla, a čelni ljudi Hepi televizije svesni su da moraju imati što jaču ekipu u “Parovima” kako bi bili jaka konkurencija rijalitiju “Zadruga”, koji se emituje na TV Pink. Oni su već nekoliko dana na vezi s glumicom, kojoj su ponudili poveću svotu novca samo da uđe – započinje priču izvor blizak Panzalovićevoj.

SRBI ISPROZIVALI MELANIJU TRAMP ISPRED BELE KUĆE: Njihova parola neće se dopasti Slovencima (FOTO)

On navodi da Ivana ni u jednom momentu nije odbila poziv, jer joj je primamljiv iznos koji su joj ponudili, ali ima i potrebu da ljudima objasni zašto joj se sve ovo dogodilo.

– Ona želi da je javnost bolje upozna. Žao joj je što se stvorila slika u javnosti da je sponzoruša koja je bila sa 30 godina starijim čovekom zbog novca – kaže izvor, i dodaje:

NOVAK ĐOKOVIĆ IZLEČIO JOVIĆA: Stefan spreman za finale protiv Slovenije!

– Međutim, još nije 100 posto sigurna da li da se uhvati ukoštac s rijalitijem, jer joj je to mač sa dve oštrice. Ona bi ušla i više je za tu opciju, ali se boji osude naroda, da ne kažu da je željna slave i medija, s obzirom na to da je sve još sveže – ističe sagovornik.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Informer)

[adsenseyu2]