RANI RADOVI ANE BRNABIĆ: Ovako je izgledala PREMIJERKA u vreme dok je posećivala urbane žurke (FOTO)

premijerka

Foto: Beta/Slobodan Miljević

Poznata kao veliki obožavalac muzike osamdesetih i benda Dipeš mod, Brnabićeva je u skladu s tim furala i ovaj upečatljiv, pomalo dečački stil

Svojevremeno je javnosti otkrila da košulju ne skida čak i kad je na plaži.

Međutim, premijerka Srbije Ana Brnabić, koja i danas zbog prirode posla često nosi košulje, ovaj odevni komad preferirala je još i u ranoj mladosti, kada je prilikom jedne žurke prošetala majicu, košulju i ultrakratku frizuru!

Sudeći po fotografiji koja je ovih dana isplivala na društvene mreže, a na kojoj je premijerka Brnabić pokazala kako je izgledala u vreme dok je obilazila urbane žurke, nema sumnje da je njen muzički ukus ostavio traga i na njen stil oblačenja.

premijerka

Foto: printscreen/Instagram

Poznata kao veliki obožavalac muzike osamdesetih i grupe Dipeš mod, čije joj pesme uvek prijaju nezavisno od raspoloženja, Brnabićeva je u skladu s tim furala i ovaj upečatljiv, pomalo dečački stil, ispraćen čak i pokojom ogrlicom.

Međutim, ovu buntovničku fazu prošli su i drugi političari, među kojima se svakako izdvaja i ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je devedesetih imao dugu kosu i nosio isključivo crnu jaknu, pantalone i majicu. Na svojoj veb-stranici upravo je sebe tako opisao: „dugokosi mladić iz Novog Sada krajiškog porekla“.

mladost

FOTO: FONET, PRIVATNA ARHIVA

S druge strane, lider SRS Vojislav Šešelj u mladalačkim danima imao je kratku i gustu plavu kosu i izgledao je potpuno šlank, što se da primetiti na fotografiji koja je nastala u vreme dok je s prijateljima bio na radnoj akciji, i kada mu naočare za vid još nisu bile potrebne.

FOTO: FONET, PRIVATNA ARHIVA

Takođe, i imidž ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović dosta je evoluirao. Iako je danas plavuša sa izrazito ravnom kosom, Mihajlovićeva je u tinejdž danima izgledala potpuno drugačije.

Na slici koja je napravljena ispred srednje škole Mihajlovićeva je imala tamnosmeđu kosu i krupne lokne, dok je i guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković prošla nekoliko faza kad je eksperimentisala s frizurom.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Sanja  Đurić,Kurir.rs)