PRVA DAMA SRBIJE: Za ulogu majke JEDNA REČENICA mi je značajno pomogla!

Prva dama

Foto: Printscreen/youtube/Telegraf

Supruga predsednika Aleksandra Vučića i prva dama Srbije, Tamara Vučić, pre samo nekoliko meseci postala je majka jednog dečaka. Pre nego što se upustila u ulogu majke, dok je još čekala da beba stigne na svet, ona se spremala za ovu važnu ulogu i posebno se zainteresovala za temu odgajanja i nege deteta.

Kako kaže, od svakakve literature koju je imala u rukama, jedna rečenica joj je posebno ostala urezana u sećanju: “Svaki pokret je važan!”

[adsenseyu5]

Značenje ove rečenice je uspela da dokuči u razgovoru sa stručnim licima.

– Shvatila sam šta zapravo znači ta rečenica. Svaki pokret, svaki osmeh, svaki pogled, svaka reč, svaki dodir je važan. U tom najranijem uzrastu sve ostaje urezano u njihovim malim mozgovima i glavicama i kasnije čini važan i veliki deo njihove ličnosti. Zato je svaki trenutak važan – kaže Tamara.

VEDRANA RUDAN: Svi vi hrvatski fašisti…

Tamara je, kako kaže, svom detetu počela da priča, peva, glumi, pleše i upustila se u ceo kreativni proces u komunikaciji sa sinom i shvatila je da na ovaj način radi pravu stvar.

UŽAS NA VOŽDOVCU: Žena krvave glave sa BEBOM U RUKAMA čekala policiju ispred zgrade (INFO)

– Ta interakcija, razmena pozitivne energije je izuzetno važna i dobra za dete – ističe ona i navodi da je jako bitno da deci u najranijem detinjstvu posvetimo pažnju i pružimo bezuslovnu ljubav koja se, na kraju krajeva, i podrazumeva.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

[adsenseyu2]

1 Comment on "PRVA DAMA SRBIJE: Za ulogu majke JEDNA REČENICA mi je značajno pomogla!"

  1. Istina je,kolko paznje i ljubavi pruzis detetu od rodjenjatako ce se dete ponasati, formirati.

Comments are closed.