PROVERITE NA SOPSTVENOM PRIMERU: Kog si datuma rođen takva ti je sudbina!

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Nije svaki dan u mesecu isti. Svak ima svoje karakteristike koje utiču na ličnost – na njen izbor profesije, ponašanje, tajne želje i komplekse, na život udvoje…

Ukratko, one određuju sudbinu svakog živog bića. Proverite na sopstvenom primeru, kad ste rođeni?

Ko vam je rođendan:

1. u mesecu

Vi ste vođa, kavgadžija, imate snažnu volju i mnogo se svađate. Teško vas je nagovoriti, ali kada vam neko priraste za srce, spremni ste da za njega da se bijete.

Imate više različitih sklonosti, kreativni ste i dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima. Lako se skrene na tamnu stranu.

2. u mesecu

Volite muziku, ples, zajebanciju, imate osećaja za harmoniju i volite sve lepe i dosadne stvari u životu, pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas.

Skloni ste da potcenjujete sebe, a to vam je mnogo loše, jer može da bude veliki hendikep i kočnica u životu.

Vodite računa o svojim bližnjima i ljudima u okruženju jer vas oni mogu oraspoložiti, ali i uvući u depresiju ili propast. A poznat ste depresivac.

VENERA U BIKU DO 24. APRILA 2018: Vodolije, Škorpije i Lavovi će se provesti ko bosi po trnju (ASTRO)

3. u mesecu

Veoma ste nadareni. Ponekad nadrkani. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Ali kad bi se gađali tramvajima. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svetu, pa nikad nemate pare za sebe.

нумерологија14. u mesecu

Vi ste čvrsti, tvrdoglavi, drkadžija ponekad, a umete da budete i neotesani i nepopustljivi. Veliki ste radnik, vredni, sposobni, i nikad ne odustajete, tako da može da se kaže da je za vas idealan svet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, i zbog toga ispadate naivni. Nije vam to mnogo pametno. Bolje nekad prećutati istinu, pa malo i zaraditi.

5. u mesecu

Veliki ste enuzijasta i uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš temperament i ambiciju.
Vi ste tip koji voli da izađe pred publiku, pa može da bude da volite muziku ili neke scenske delatnosti. Može da se desi da se smirite mladi, ali vaš partner uvek mora da bude na oprezu jer vi mrzite da budete papučari.

6. u mesecu

Vi volite porodičnu atmosferu i vama je neophodan partner koji vam pruža ljubav i snagu, da biste dali svoj maksimum.

Imate ste divan glas koji, ukoliko pobedite u zvzdama Granda, može da vas dovede u sam vrh ove umetnosti.

Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti komericijale, naprimer da valjate devize na pijaci.

7. u mesecu

Vi ste ozbiljna, mirna, proračunata osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite ka perfekciji i mnogo ste zaguljeni.

Neodoljivo vas privlači nauka, mistika i okultizam. Palite se na vračanje i magiju, obavezno i horoskop.

LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. APRILA 2018: Vaga ima lepe prilike za nova poznanstva, kod Škorpije sve pršti od strasti

8. u mesecu

Rođeni ste za sve poslove. Dobro procenjujete, znate da balansirate i osoba ste koja zna da ga zavuče. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, neophodan vam je sponzor jer za vaš ludački način zajeb*ncije je potreban ozbiljan budžet.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

9. u mesecu

Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja. Mogli bi da bude vezano za vaš poslovni život. Imate uticaja na ljude i velikodušni ste, ali ne dajte da vas mute stoka! Što je vaše gore gore od tuđeg najgoreg? Ma, hajdete molim vas!

10. u mesecu

Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, use i u svoje kljuse. Niko sa vama neće lepo da sarađuje, bar ne istinski.

Bilo koja vrsta individualnog rada dobra je za vas, imate dovoljno ideja koje vas u životu mogu učiniti uspešnim. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti. Tu leži lova!

DIVLJAO ZA VOLANOM PORŠEA PA NAPAO DRUGOG VOZAČA: Čekala ga je NAJGORA moguća osveta (VIDEO)

11. u mesecu

Morate da održavate ravnotežu, čak i kada su vaši nervi na ivici pucanja. Držanje emocija pod kontrolom i unutašnji spokoj. Ni u životu ni u smrtu, nedaj da te trtu!

12. u mesecu

Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas jašu i je*u sleđa. Veoma ste praktični i posedujete određene umetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da folirate ljude i da im izvučete keš ko ništa. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete smoreni.

13. u mesecu

Vredni ste i radni, imate velike ambicije, al malu platu. Vi biste rado preuzeli kontrolu nas celom firmom i naučili amatere kako se radi posao! Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da se posavetujete sa psihologom oko ovoga.

14. u mesecu

Razvijena vam je i logika i mašta. Možete da stvarate, ali samo u svojoj glavi. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, a sami ste dosadni. Nećete tako privući dobru karmu! Skloni ste preteranom eksperimentisanju, pa možete da napravite sranje. Pazite kada je u pitanju karijera!

15. u mesecu

Najčešće bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno ste u potrazi za osobom jer se plašite da čete svršiti u gaće i na najmanju pomisao na nasilje. Bili biste uspešni i u oblasti prebijanja ljudi, kao recimo obezbeđenje u klubu ili policajac koji mlati po zatvoru.

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VATRENOM OVNU 16. APRILA 2018. GODINE: Novi emotivni počeci i iznenadna srećna dešavanja

16. u mesecu

Ovo je broj duhovnih vrednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne vrednosti. U suštini ste bez para zbog takvih pogleda na svet. Nije obavezno dobro biti materijalista, ali vi ga preteraste.

нумерологија2

17. u mesecu

Vi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vlada anarhija. Dakle, samo metalike, poremećene vrednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju žurke i bacanje para. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.

18. u mesecu

Posedujete zaraznu emocionalnost koja vas privlači muzici i drozi, a s druge strane, veoma ste kritični i zahtevni. Za vas su kao stvorene profesije – isobavač madraca, video igrica ili bloger. Inače, proživećete život ispunjen zanimljivim poznastvima, putovanjima i “putovanjima”.

19. u mesecu

Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora između dna života i nebeskih visina. Imate mnogo mašte, ali ne i koristi od nje, pošto niko ne može da prati vaše psiho-somatske vratolomije. Pažljivo birajte svog životnog saputnika, jer vaš dan rođenja može da vam donese mnogo nesporazuma u bračnom životu.

20. u mesecu

Vi ste osećajna osoba. Spreda i od pozadi. Neophodna su vam iskrena pipanja, štipanja i ugrizi, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smestite u špajz kako biste mogli normalno da živite i delujete. Uspeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost i kore za gibanicu.

21. u mesecu

Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju basovi, harmonika i pevaljke. Zbog čestih promena raspoloženja, uvek vam je potreban bromazepam i prijateljstvo. Više volite da ga primate nego da ga dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće od pozadi, a posao samo od napred.

22. u mesecu

Oštrog ste jezika, čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Gasovi koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. Ali mnogima zbog vaših gasova treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

23. u mesecu

Vi ste odgovorno – zavistan tip. Imate sposobnost da tačno dijagnostikujete bolesti u telu , nekoj organizaciji ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa
starijim osobama koje nude bonbone. Vešti ste u izlaganju “argumenata” i atributa, što pospešuje odlučnost u poslovanju i odnosu sa ljudima.

24. u mesecu

Imate zapanjujuće mnogo energije. Zapaljivi ste, pa se čuvajte boravka u zatvorenim prostorijama, jer postoji šansa da spontano sagorite. Upotrebite svoj dar za opšte dobro. Postanite grejno telo. Mana vam je što ova energija može da vas navede na ubeđenje da ste najvažnija osoba na svetu. Možda biste to i bili kada ne biste jeli go*na.

Mali Bosanac izlazio iz prodavnice i postao PLANETARNO POPULARAN: Njegova nezgoda nasmejala MILION LJUDI! (VIDEO)

25. u mesecu

Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresija. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni – tada biste došli do punog izražaja.

26. u mesecu

Dom i kultura su vam najvažniji. Velika ste picajzla u započinjanju svakog novog projekata, ali ne i kada je reč o njihovom završavanju. Veoma ste neuredni, pa je bolje da ne ulazite u brak pre nego što dobro ne oribate.

27. u mesecu

Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni vezuje vas za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što, kada vam poslovi ne idu od ruke, vi se okrećte mađijama i gatanju. Klonite se književnosti i umetnosti da ne poludite.

28. u mesecu

Dominanti ste i samostalni, te bi bilo dobro da to radite u svoja četiri zida ili u okviru neke ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte, lucidnosti i upornosti da dovedete svakog partnera do ludila. To je veoma važno u vašem životu, ali nije dobro da u tome preterujete. Izuzetno vas privlači sve što je neobično i nesvakidašnje (dakle, devojka sa tri si*e, sijamski blizanci, trojeručica i slično).

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

29. u mesecu

U numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji može da vas dovede pred publiku, jer vi želite da postanete cirkuska zvezda. Međutim, često ste skloni promenama raspoloženja. Za vas je dobro uvek “veoma dobro”, a loše uvek “veoma loše”. Živite na emocionalnoj klackalici tako da vam više leži uloga klovna.

30. u mesecu

Rođeni ste makro. Dramaturgija i književnost su za pi*ke. Nikad se nemojte prisiljavati da radite rutinske i jednolične poslove. To bi moglo da ubije vašu potenciju. Naučite da budete izdržljivi i nemojte da trošite energiju na nebitne stvari – to će ona već sama sa uradi.

ŽENE OD STILA OVIH 5 STVARI NE NOSE NIKADA: To je ponižavajuće i jadno

31. u mesecu

U prvoj polovini života idete glavom kroz zid, a ostatak života ispaštate posledice. Ipak, dovoljno ste tvrdoglavi da sve to pregurate i skupite za lekove i lekovito bilje.

(Dnevne.rs /Lepota i zdravlje)