“PROTUVO ISTROŠENA” Aca Lukas žestoko izvređao Lepu Brenu?!

pevač

Foto: Kurir

Pobesneo kao ris – Folker koleginicu i bivšu prijateljicu nazvao najpogrdnijim imenima i izvrgao ruglu njen koncert na Ušću.

Iako su oboje održali uspešne koncerte na beogradskom Ušću u sklopu Mjuzik vik festivala, folker je revoltiran time što je njen nastup navodno bio više medijski propraćen. Pored toga što je nju lično isprozivao, on je omalovažio i njen spektakl, u koji je očigledno uložila mnogo rada i truda. Iako nije imenovao Brenu, jasno je da je mislio upravo na nju.

– Hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu. Mediji, televizije i pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice onoga ko vas je platio da pišete o us*anom nastupu, kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful plejbek izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima! I ja sam nastupio, bilo je prilično dobro – počeo je Lukas objavu na Instagramu pričom o sebi, a nastavio o Breni:

RUDAN O NAPADIMA NA SRBE KRAJ KNINA: Dobra je ideja razbiti Srbinu glavu, kad će policija njega da privede

– Doduše, bez vatrometa, to jest cirkusa! Mi smo više svirali i pevali. A vatromete smo ostavili za “artiste” i (čuj farse) modele. Posle cirkusa Korona nastupio je Aca Lukas, sa svojim sjajnim bendom, i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo. Posle uspavanke od “poklonjenog srca svima”. Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću, i šta? Popi*ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračima, i plejbekom, pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće “Ilije Čvorovića”. Nikada mi ništa nećeš moći, ni ti niti bilo ko od vas estradnih protuva.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Lepom Brenom, ali nije se javljala na telefon do zaključenja ovog broja.

Podsetimo, Aca Lukas takođe je nedavno isprozivao Brenu i optužio je da nije napunila nijednu arenu, a kamoli dve, već da je prošle godine podelila karte.

Revoltiran

HVALA RTS ŠTO NIJE PRENOSIO MOJ NASTUP!

Aca Lukas zamerio je Javnom servisu što je prenosio koncert Lepe Brene, a nije njegov.- Aca Lukas, mali dodatak: sada ližite guzice jedni drugima sa onom što vas deset godina proziva najpogrdnijim imenima, a one koji su bili uz vas i onda kada su svi hteli da vam j… m…, e njih smatrajte za neprijatelje. Tačno! Smatrajte me! Samo što to za vas nije nimalo dobro. E, neki se popravljaju, svaka čast. Hvala i RTS što nije prenosio i moj nastup. Pošto još uvek ne smatram sebe bivšim pevačem – napisao je folker.

VUČIĆEVA SRBIJA GARANTUJE MIR: Zapad će biti ODGOVORAN za zlo koje će proisteći iz VELIKE ALBANIJE

Istorija

ZARATILI ZBOG SONJE

Kako se spekuliše, razdor između Lukasa i Brene, koji su godinama bili u odličnim odnosima, nastao je zbog njegove bivše supruge Sonje. Aca je Breni navodno zamerio to što je upravo ona upoznala Sonju, s kojom je tada još uvek bio u braku, sa Markom Jarićem. Naime, pisalo se da su Sonja i Marko imali aferu, iako su to oboje demantovali.

       

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, Marija Dejanović)