PROŠLOST KOJU ŽELI DA IZBRIŠE: Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja na svetu

bogatašica

Foto: printscreen/instagram

Danas važi za jednu od najbogatijih Srpkinja na svetu. Već 12 godina u braku je sa Andrejem Meljničenkom i samim tim stekla je titulu pripadnice svetskog šou-biza.

Sandra Meljničeko, devojačko Nikolić, danas uživa u društvu svetskih zvezda, na svadbi su joj pevale Kristina Agilera i Vitni Hjuston, plovi na jednoj od najskupljih jahti na svetu, međutim, malo njih zna da je Sandra i u mladosti, pre nego što se udala za bogataša, obožavala da bude u društvu poznatih.

Kako su navodili srpski mediji, Sandra je u mladosti često želela da prisustvuje VIP žurkama.

– Netrpeljivost između devojaka u grupi “Models” rasla je svakodnevno. Sandra, tada Nikolić, počela je da nervira koleginice bahatim ponašanjem. Posle nekog vremena od osnivanja grupe, počela je da se druži s VIP ličnostima, da obilazi mondenska mesta i zbog toga je postala neodgovorna – rekao je svojevremeno izvor za “Kurir”, koji je prisustvovao brojnim svađama “modelsica”.

PUTEVI IM SE RAZIŠLI: Raskinuo glumački par, a razlog su objavili javno! (FOTO)

Meljničenko, tada Nikolić, takođe je statirala u spotovima domaćih estradnjaka, ali i grupe “Fanki Dži”

Pre nego što je 2003. godine upoznala supruga Andreja, Sandra je, osim po grupi “Models” bila poznata i po ljubavnim vezama. Pera Tap 011, Gagi Đogani, Marko Jarić, fudbaler Vladimir Ivić, pa čak navodno i Aleksandar Milić Mili, samo su neka od imena koja su se povezivala sa Sandrom.

Neposredno pre Andreja, Sandra se, sa prekidima zabavljala sa Markom Jarićem (od 2002. do 2003. godine)

Međutim, upoznavanje sa ruskim milijarderom Andrejom 2003. godine, a potom i svadba 2005. godine bilo je presudno za Sandrin dalji tok života. Na svadbenu ceremoniju potrošeno je 3 miliona funti.

– Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo – kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu – rekla je svojevremeno Sandra.

PUBLIKA U TRANSU: Ceca i Anastasija se latile mikrofona i zapevale hit “Doktor” (VIDEO)

Takođe, u jednom intervjuu, ona je zapravo potvrdila i svoj status pre udaje za ruskog milijardera.

– Često za mene kažu da sam top-model, iako sam stvarno bila poznata samo u svojoj domovini.

VEROVANJA I OBIČAJI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE: Ovo treba raditi PRVOG I DRUGOG DANA USKRSA za dobrobit cele porodice

Par je 2012. godine dobio ćerkicu Taru, a bivša Modelsica se se 2017. godine porodila i na svet donela dečaka. Porodila se prirodnim putem, u Nici, u klinici u kojoj je na svet donela i ćerku i gde je i Anđelina Džoli dobila bizance Vivijen i Noksa.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)