PROSLAVA ZA ODABRANO DRUŠTVO: Evo kako je bilo na VEČERI koju je Đoković organizovao u Beogradu

Novak

Foto: Printscreen/instagram

Čim je došao u srpsku prestonicu, Novak je drugove odveo u riblji restoran gde su uživali nekoliko sati, a sa njima je bio i teniser Viktor Troicki.

Da svaki slobodan trenutak koristi kako bi doputovao u Srbiju i uživao sa porodicom, potvrdio je još jednom najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je odlučio da prvomajske praznike provede u domovini, gde će uživati u igrarijama sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, ali se i družiti sa roditeljima, braćom i prijateljima.

Kako saznajemo, on je već prvo veče po dolasku u Beograd odveo braću Đorđa i Marka, tenisera Viktora Troickog i još nekolicinu najboljih drugara u riblji restoran gde su uživali u zdravoj hrani, ali i višesatnom druženju.

PRIJAVA ZBOG PRETNJI: Policija prikuplja dokaze protiv oca Nataše Bekvalac (INFO)

“Blic” je došao u posed fotografija sa ovog momačkog druženja.

Foto: Privatna arhiva

– Svi su bili iznenađeni u restoranu kada je Novak ušao sa gomilom drugara jer niko nije znao ko je rezrevisao sto. Novak je na prečac odlučio da okupi sebi najbliže momke i da se ispričaju. To se dogodilo samo nekoliko sati nakon što je sleteo u Srbiju i sa braćom prošetao Kalemegdanom. Tada su usledili pozivi prijatelja pa je Đoković odlučio da ih sve okupi na jednom mestu. Pozvao ih je u riblji restoran na večeru gde su uživali nekoliko sati – kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Novak će obići radove na kući i u stanu

Đoković će obići radove na kući na Pavlovačkom jezeru koji su pri kraju, i svi očekuju da kuća bude useljena tokom leta, ali i majstore koji opremaju čitav sprat zgrade na Novom Beogradu koji je nedavno pazario.

– Kako mu je nekretnina koju je pazario u Beogradu bliža, on će koliko ovih dana prošetati spratom koji je kupio za svoju porodicu, a u kojem su već izbijeni zidovi i postavljene pločice i pod po njegovoj želji. Bazen na terasi se uveliko radi, pa će Novak izvođaču radova dodati samo još neke finese koje bi eventualno trebalo popraviti – kaže naš izvor blizak Novaku i dodaje:

DAJEM IM ROK DOK PRVA DUNJA NE PADNE: Teške reči očajnog Davidovog oca (VIDEO)

– Nakon toga će sa porodicom posetiti kuću koja se gradi u blizini Rume.

(Dnevne.rs/Izvor: A.I., Blic.rs)