PRONAŠLA JE SINA MRTVOG U STANU: Velika bol Marine Tucaković otpevana u jednoj pesmi!

pesme

Foto: telegraf.rs

Toliko je dobrih stihova napisala da ih Balkan i dalje u glas peva. Čini se da će proći još dugo dok se ne pojavi nova Marina Tucaković. Ova dama danas puni 64 godine, a njen život bi mogao da se pretoči u roman

Marina je rođena sredinom pedesetih godina prošlog veka u otmenoj beogradskoj porodici. Kako je sama isticala, imala je sve što je poželela. Već sa 21 godinom odala se jednom poroku, a za to je krivila svoje gene.

[adsenseyu5]

Kasnije se udala za kompozitora Aleksandra Radulovića Futu i sa njim dobila dva sina Milana i Miloša. Najgori trenutak u njenom životu je bio kada joj je 2008. godine umro stariji sin. Upravo ga je ona pronašla u stanu.

DANAS JE NEVERNI PETAK: Obratite pažnju na vašeg partnera, evo i zbog čega

“Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu”, rekla je Marina tada.

NAŠLI SMO ENISA, HEROJA SA KOŠARA: Imam geler u glavi, ostao sam bez noge, ali čast mi je što sam branio svoju zemlju (FOTO)

Marina je ranije za medije priznala da je samo jednu pesmu posvetila pokojnom sinu Milošu, a to je “Mišo moj” koju je otpevala Ana Nikolić.

ODALA SE: Svetlana Ceca Ražnatović konačno otkrila ime čoveka koji je najviše mrzi! SVI GA ZNAMO…

“Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić”, rekla je Marina o sihovima “ne mogu više da sakrijem bol, ne pomažu tablete ni sav alkohol. I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima, još ukus tuge teče po mojim nepcima”.

[adsenseyu4]

(Dnevno.rs/Espreso.rs/Izvor: Story)

[adsenseyu2]