PROGOVORILA O NEGATIVNIM KOMENTARIMA: OVAKO SUPRUGA BOBIJA MARJANOVIĆA REAGUJE NA PROZIVKE O RAZLICI U VISINI! (FOTO)

kosarkas

Foto: instagram

Milica i Boban su u ljubavi već deceniju, a uspešnom sportisti najveća podrška je upravo supruga. Iako život sa profesionalnim sportistom nije nimalo lak, Milica je navikla na sve okolnosti koje ovakav brak mora da istrpi.

Košarkaš Boban Marjanović uživa u skladnom braku sa suprugom Milicom sa kojom ima dvoje dece. Uspešnom sportisti najveća podrška je upravo supruga. Iako život sa profesionalnim sportistom nije nimalo lak, Milica je navikla na sve okolnosti koje ovakav brak mora da istrpi.

[adsenseyu1]

– U početku mi je najviše smetalo to što nikad ništa nismo mogli da planiramo jer ne znamo njegov raspored unapred, mada sam vremenom razvila sposobnost prognoziranja, pa znam otprilike kad možemo da očekujemo slobodan dan.

Ali to je nešto na šta sam navikla, da rođendani, godišnjice, slave… uglavnom prolaze bez Bobana. Ali, to su sitnice koje se lako prevaziđu. Zaista se trudim da Boban i njegove potrebe uvek budu na prvom mestu….

View this post on Instagram

👰🏼🤵🏾

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Da ga kući uvek okružujemo pozitivnom energijom i na taj način damo svoj doprinos njegovoj igri – rekla je Bobijeva supruga pre nekoliko godina. Ona se osvrnula i na komentare na veliku razliku u visini između nje i njenog supruga, koja iznosi čak 61 centimetar.

– Moram da priznam da volim da pročitam komentare o razlici u visini između mene i Bobana. Neki od njih su toliko duhoviti da me do suza nasmeju! Naravno, ima i negativnih, ali se na njih čovek ne obazire kada je srećan i zadovoljan onim što ima – rekla je Milica jednom prilikom.

[adsenseyu5]

Bobi Marjanović je zajedno sa našim košakašima u žiži javnosti i dok Srbija slavi srebro, pojavila se fotografija Milice i Bobija u kupaćem kostimu, a Milica izgleda kao seks bomba, te nije ni čudo što je za oko zapala ovom košarkaškom asu koji je više puta istakao da ga je Milica očarala na prvi pogled.

NIJE VEROVALA DOK SE NIJE DESILO: Čuveni srpski voditelj OPALIO ŠAMAR koleginici usred programa! (VIDEO)

 

 

– Milica i ja smo se upoznali jednog leta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: “Evo mog princa na konju”. Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije.Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom.

NE BISTE JE PREPOZNALI: Evo kako je nekad izgledala Olivera Jovićević, voditeljka emisije ”Upitnik” (VIDEO)

On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan – rekao je Bobi nedavno za “Gloriju”. Njih dvoje su ozvaničili vezu 2014. godine, a kad se sve sabere zajedno su deset godina i imaju dva sina, Vuka i Petra

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "PROGOVORILA O NEGATIVNIM KOMENTARIMA: OVAKO SUPRUGA BOBIJA MARJANOVIĆA REAGUJE NA PROZIVKE O RAZLICI U VISINI! (FOTO)"

  1. Ma sta vas briga sta narod prica ! Narod ko narod . Glavno da se razumete i volite i gledajte i uzivajte !!!

Comments are closed.