PROGOVORILA O KARLEUŠI: Evo gde će da je pošalje!

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Sudeći po konstantnim izjavama animozitet pevačice Jelene Karleuše prema folk zvezdi Svetlani – Ceci Ražnatović traje skoro dve decenije, a sa godinama ne jenjava, već raste. Iako je sve ove godine ćutala na optužbe koje je Karleuša iznosila na njen račun, Ceca je odlučila da prvi put ekskluzivno za „Blic” progovori i stane na put najnovijim Jeleninim izjavama u kojima je optužuje da je kriva za ubistvo Zorana Davidovića Ćande.

Očigledno da Karleuša slepa od mržnje prema koleginici, koja već godinama važi za divu kad je o estradi reč, više ne bira reči i očigledno ne razmišlja šta priča.

– Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu – kaže za „Blic” Ceca, i dodaje:

VERBALNI RAT: Ceca najavila tužbu i PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE, Karleuša joj odgovorila u svom stilu

– Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja.

[adsenseyu1]

-Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari – kaže Ražnatovićeva, koja je odlučila da presavije tabak protiv Jelene Karleuše, koja nije štedela reči da koleginicu nazove ološem krvavih ruku i konkubinom.

Zato i ne čudi što je Ceca, nakon što je godinama slušala gnusne laži izgovorene o sebi iz usta Karleuše, odlučila da reaguje na najnovije gnusne napade i teške reči, za koje će tražiti da Jelena odgovara pred licem pravde.

pevacica

Foto: Printskrin

BILA SAM ŠEIKOVA LJUBAVNICA: Bilo je nas 14 u haremu, morale smo da čekamo

(Dnevne.rs/Izvor:Aleksandra Vučićević,Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]