Prognoza slavnog ruskog astrologa Pavla Globe za jesen: Ovih PET znakova čeka dramatični životni preokret!

planeta

dnevne

Jesen je vreme promena i novih dostignuća. Ljudi nakon letnjih odmora dobijaju snagu i pokušavaju nešto da promene u životu.

To može biti promena posla, položaja ili čak oblasti rada, kao i promena partnera ili možda kupovina nekretnine.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa za pet znakova Zodijaka prognozira velike životne promene na jesen!Vage na jesen očekuju dramatične promene u ličnom životu.

HOROSKOP ZA SUTRA (11. avgust 2020.): Danas će vam se ostvariti sve ono što ste želeli! (ASTROLOGIJA)

Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći da pređu u novu odnosa sa partnerom: to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Takođe, jesen može radikalno promeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode “kancelarijskog ropstva” i počnu da rade nešto kreativnije i zanimljivije. Talentovani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama.

Žele da imaju više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen doneti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smeju da propuste.

Marljivim Devicama na jesen stiže unapređenje na poslovnom planu. Samo se ne smete plašiti odgovornosti koja će “pasti” na vas sa novom funkcijom.

Na jesen velike promene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su da rade i odlučuju brzo; teško im je da sede i mirno čekaju. Njihova impulsivnost će im na jesen konačno doneti dobre stvari.

“NAMIRIŠU” LAŽ: Ova tri znaka horoskopa nikako ne možete da prevarite

Mnogim Ovnovima biće ponuđen zanimljiv i složen projekat na poslu, koji će podrazumevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

Vodolija će se takođe suočiti sa dramatičnim promenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cene slobodu i ponekad su zbog nje spremni da se odreknu svega i svih.

Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti “neočekivani” udarac – voljena osoba izneće ultimatum ili podneti zahtev za razvod ili najaviti raskid.

 

Dnevne.rs, stil.kurir.rs