“PRJAVI VEŠ” IZLAZI NA POVRŠINU: Darko postavio SKRIVENE KAMERE u stanu, pa saznao šta mu žena radi iza leđa i sa kim ga vara!

Darko

Foto: Printscreen/instagram/Darko Lazić

Otkako je Darko Lazić doživeo težak udes, mnoge stvari iz njegovog privatnog života su isplivale na površinu. Jedna od njih je i pravi razlog razvoda od Ane Sević, a to je njena prevara.

Prema našim saznanjima, pevač je nekoliko meseci pre odluke o razvodu počeo je da sumnja u ženinu vernost. Zbog toga je u stanu postavio skrivene kamere.

“Ana i Darko su se poslednjih godina žestoko svađali zbog ljubomore, ali i čaršijskih priča. Njegovi bliski prijatelji su mu govorili da ga žena vara, i to ga je užasno nerviralo. U prvi mah nije želeo da im veruje, ali se kasnije javio crv sumnje. To ga je stalno mučilo”, priča Darkov blizak prijatelj.

On kaže da ga je lično posavetovao da po stanu postavi kamere.

Njegovo visočanstvo ŠALTER! Slučaj iz Subotice trese društvene mreže: Prvo klekni, pa reci šta te boli

“Stavio ih je u dnevnu i spavaću sobu i u kupatilo. Ana naravno to nije znala. Jednom ju je slagao da ide na nastup, a ostao je u Srbiji i imao je šta da čuje. Čim je izašao iz stana, ona je pozvala nekog s kim se viđala. Pričali su oko pola sata, ugovarali viđanje. Taj dečko nije dolazio u stan, ali je Darku bilo jasno da njihova veza traje nekoliko meseci. To ga je dotuklo. Došao je kući i rekao joj da sve zna. Tada su se baš žestoko posvađali. Ona je krivila njega, a on nju i tako ukrug. Darko je bio besan i samo je izašao iz stana”, kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, nekoliko meseci kasnije Lazić je saznao da se Sevićka viđa sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem. Biznismenova tadašnja devojka donela mu je dokaze šta im rade iza leđa.

PAKAO KRENUO PRE NESREĆE! Darko Lazić se ove noći IŠUNJAO, uradio NEKONTROLISANU STVAR, a onda počinju njegovi CRNI DANI!

“Darko i ta devojka su se našli na Kopaoniku. Razgovarali su više od dva sata i sve se poklopilo. Tada su i doneli odluku da se razvedu”.

Pokušali smo da dobijemo Anin komentar, ali se ona danima ne javlja na telefon.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Jelena Stanišić)