PRIMORANA DA SE VRATI SVOM POSLU: Darko Lazić izdržava ćerku, Ana Sević ostala bez para!

Darko

Foto: Printscreen/instagram/Darko Lazić

Nakon narko-skandala, Darko i Ana su stavili tačku na brak, a pevač će bivšoj davati novac samo za ćerku. Ana je primorana da se vrati svom poslu, pa na sve načine pokušava da zakaže nastupe.

Razvod od jednog od najtraženijih folk pevača mlađe generacije na ovim prostorima Darka Lazića uticaće na Anu Sević, budući da Ana izvesni period nije angažovana u muzičkim vodama, a poslednju pesmu “Lambordžini” izdala je 2015. godine.

Iako će sa Darkom sklopiti sporazumni razvod, gde će se dogovoriti o preraspodeli imovine, pevačica, kako saznaje “Blic”, planira da se vrati muzičkim vodama i već sada zakazuje i juri nastupe, kako bi bila što angažovanija. Kontaktirala je mandžere i vlasnike klubova u kojima u 2018. godini želi da obezbedi što više nastupa.

– Ana je za početak 2018. godine spremila dve nove pesme. Jednu je radio Braja, a drugu Saša Lazić i isplanirala je da joj ovo bude povratak na scenu. Razvod od Darka samo je ubrzao planove da Ana ponovo počne da peva kako bi stekla određena materijalna sredstva dovoljna za život kakav je navikla da vodi. Ana je u poslednjih godinu dana imala jedan nastup, i to sa suprugom Darkom Lazićem u jednoj beogradskoj kafani. Navikla je da ne radi, ali sada se odjednom sve promenilo. Na sve načine pokušava da se vrati nastupima i to sve da bi zaradila – kaže za “Blic” izvor upućen u slučaj.

NE PRIČA O TRAGEDIJI: Željko Samardžić u ratu je ranjen u leđa, a gubitak sina nije preboleo nikada!

Budući da se Darko nakon razvoda vratio u rodni Brestač kod roditelja, par će se po prvi put kao što smo već pisali, sresti kod advokata, gde će pričati o preraspodeli imovine.

– Darko ne bi pravio problem da luksuzni stan na Vidikovcu koji vredi oko 300.000 evra pripadne Ani i da pevačica u njemu živi sa ćerkicom, dok će Darko redovno plaćati alimentaciju u visini kojoj se dogovore. Budući da Lazić i te kako nastupa i zarađuje, ne žali novca za svoju mezimicu i daće koliko god je potrebno – kaže dalje izvor.

– S druge strane, i Ana želi da obezbedi zdravo odrastanje Loreni. Nastavlja sa vođenjem emisije “Neki novi klinci” i vraća se muzičkoj sceni, a nada se da će joj tezge biti plaćene kao nekada kada je pevala u “Zvezdama Granda” i bila popularna.

Podsetimo, Darko je nakon razvoda koji se dogodio neposredno pred Božić sam otišao kod roditelja kako bi sa njima, kao i svake godine, proslavio najradosniji hrišćanski praznik. Tamo je ostao nekoliko dana, da bi potom otišao kod druga u Šabac i prespavao kod njega. Vratio se momačkom životu i kafanama u kojima je uživao do ranih jutarnjih časova, a prvi nastup nakon preseljenja imao je već u subotu uveče i to u Lincu, tokom kojeg je nekoliko pesama posvetio Ani. S druge strane, Sevićeva se potpuno povukla i ne pojavljuje se u javnosti.

GO-GO IGRAČICA OTKRILA INTRIGANTNE DETALJE: Povezivali su je sa Darkom Lazićem, a evo šta kaže o njihovom razvodu

Mezimica na prvom mestu: Ana se ne odvaja od ćerke

Ana Sević se slabo kreće u javnosti, a u medijima ne želi da se oglašava. Ona dane provodi sa ćerkicom Lorenom koju pokušava da zaštiti od svih skandala. Darko i Ana se čuju preko poruka i to samo kada je o Loreni reč.

PRIHVATAJU RAZVOD SINA I SNAJKE: Roditelji Darka Lazića žele da raščisti sa Anom, samo pod JEDNIM USLOVOM!

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)