PRIHVATAJU RAZVOD SINA I SNAJKE: Roditelji Darka Lazića žele da raščisti sa Anom, samo pod JEDNIM USLOVOM!

Darko

Foto: Printscreen/instagram/Darko Lazić

Već danima se piše o odnosu Ane Sević i Darka Lazića, a njih dvoje se i dalje ne oglašavaju u medijima. Mladi pevač se trenutno nalazi u Austriji gde ima zakazane nastupe, a Ana je u Beogradu sa ćerkom Lorenom. Kako saznajemo, Darkovi roditelji, Branka i Milan, očajni su jer ne mogu više da čitaju šta se piše o njegovom sinu pa ga mole da reši ovu situaciju.

– Darko je otputovao jer ima unapred zakazane nastupe, a kada se vrati, otići će kod advokata kako bi rešio celu situaciju. Čuje se samo sa roditeljima i sa najbližim prijateljima. Mama i tata ga mole da reši sve šta ima sa Anom jer ne mogu više da trpe pritisak javnosti. Oni ga podržavaju šta god da odluči.

-Ako želi da prekine odnos sa suprugom, oni se slažu sa njim, ali ga mole da to učini mirnim putem. Savetuju ga da je najbitnija mala Lorena i njima je važno da unuku viđaju u budućnosti. Branki i Milanu je najbitnije da je njihov sin dobro, a najviše ih je pogodio snimak koji se pojavio a na kom Darko šmrče beli prah – kaže naš izvor upućen u celu priču, i dodaje:

– Ana i Darko se čuju samo oko Lorene. Priče da je ona prevarila Darka njega ne interesuju jer je odlučio da stavi tačku na brak. Ukoliko Ana želi da bude sa nekim drugim, on joj želi svu sreću. On će učiniti sve da njegova ćerka odrasta normalno i da ima sve što poželi. Čim završi nastupe, doći će u Beograd da reši celu situaciju.

POTONULE MU SVE LAĐE: Nećete poverovati šta Darko Lazić želi, Ana šokirana njegovim stavom!

Darkova mama Branka je pre nekoliko dana dala izjavu za “Blic” u kojoj kaže da nije samo njen sin kriv za razlaz.

– Koliko ja znam, do zvaničnog razvoda nije došlo. Čuli smo se u utorak uveče, on je i bio kod nas, a sada je kod jednog druga. Njihova je stvar da li će da žive zajedno ili ne, ja se u to ne mešam. Nisam ga ništa savetovala, smatram da nije samo moj sin kriv – rekla je mama Branka.

PORODIČNA TRAGEDIJA: Nikola Rokvić emotivnom porukom rastužio prijatelje! (FOTO)

Podsećanja radi, prvo je u javnosti objavljen snimak na kom Darko šmrče beli prah, da bi se nakon toga pojavila priča da su se Ana i Darko razveli. Darkova mama i prijatelji su rekli da njih dvoje još nisu zvanično razvedeni. U medijima se sada spekuliše da je Ana varala Darka, kao i on nju, te da su se zbog toga svađali. Ni jedno ni drugo se nije oglasilo ovim povodom.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)