PREŽIVELA PRAVU DRAMU: Srpskoj pevačici PUKAO SILIKON u grudima

pevačica

Foto: printscreen/instaram

Kako saznajemo, doktori su bili uplašeni kada se Jelena Kostov javila sa bolom u dojci jer su odmah naslutili o čemu se radi.

Pevačica Jelena Kostov preživela je pravu dramu kada joj je pukao silikon u grudima. Njen zdravstveni problem rešen je tek pre nekoliko dana.

– Jelena je osetila jak bol u grudima koji nije prestajao, zbog čega je odlučila da potraži pomoć lekara. U prvi mah nije pomislila da je problem sa implantom koji ima, ali nije ni shvatila koliko je ozbiljna situacija kada su joj rekli da je silikon pukao. Zato joj je doktor odmah predočio ozbiljnost situacije, što ju je dodatno uplašilo. Rekao joj je da joj je pukao silikon u grudima zbog čega mora biti operisana po hitnom postupku. Istog trenutka je hospitalizovana i pripreme za operaciju su obavljene rekordnom brzinom, kako bi se što pre našla u operacionoj sali – kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

– Operacija je uspešno urađena i Jelena se brzo probudila iz anestezije, ali je tek tada usledila agonija. Zapravo, taj postoperativni postupak je jako zahtevan i mučan. Jelena je morala mesec dana bukvalno da leži. Nije smela da se kreće, niti da ima bilo kakvu fizičku aktivnost, zbog čega je morala da otkaže sve nastupe u tom periodu koji su bili zakazani mesecima unazad.

UZEO SAM TI ONO NAJDRAŽE, NIKADA TE NIKO VIŠE NEĆE ZVATI “MAMA” Otac koji je zaklao troje dece ostavio ženi oproštajno pismo

Da bismo čuli od Jelene kako se sada oseća, pozvali smo je, ali je do zaključenja ovog broja nismo dobili.

Zbog iscrpljenosti joj pozlilo

Jelena Kostov zbog svega što joj se dogodilo morala je mesec dana da leži, a povratak na scenu usledio je pre nekoliko dana. Naime, ona je tada prvi put posle intervencije izašla iz kuće i otišla na snimanje novogodišnje emisije u studio “Pinka” u Šimanovcima.

NISU ZNALI GDE SE SRBIJA NALAZI NA MAPI, PA SU ZAPUCALI U BEOGRAD: Evo šta misle o srpskoj prestonici posle 24 sata (VIDEO)

– Kako je još uvek iscrpljena, a dugo je stajala na štiklama i pod reflektorima, njoj je pozlilo. Zato je otišla u bekstejdž da bi sela i malo se rashladila. Ubrzo je popila i čašu vode kako bi došla sebi. Tada je shvatila da mora malo da samanji tempo, makar dok se ne vrati u formu posle tako dugog ležanja i operacije – kaže naš izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)