“Previše je on fin, takvi su NAJGORI”: Bane Mojićević napustio ženu i decu!

Moićević

Foto: printscreen/instagram

Bane Mojićević je uvek važio za finog i kulturnog mladića koji svoj privatni život nije isticao u prvi plan. Pažljivo je gradio karijeru, bez skandala, a pre nekoliko godina se oženio Milicom i dobili su dvoje dece, Radoša i Mašu.

Mnogo toga se promenilo kada je na adresu naše redakcije stiglo pismo u kojem se tvrdi da je Bane napustio svoju suprugu i decu, navodno zbog menadžerke. Jedno vreme smo pokušavali da stupimo u kontakt sa pevačem, ali od toga slaba vajda. Ipak, nakon nekoliko dana se javio.

[adsenseyu5]

– Tresla se gora, rodio se miš. Još sam sa suprugom, a naše fotografije ne objavljujem jer želim da sačuvam privatnost. To neko plasira lažne informacije – rekao nam je Bane poprilično nezainteresovan.

Naša ekipa je posetila zgradu u kojoj živi ili je živeo sa suprugom. Ipak, ni nje ni njega tog dana nije bilo ispred ulaznih vrata od stana, a komšije su nam rado govorile o ovom bračnom paru.

UBICA JE MUŠKO IZ KUĆE MARJANOVIĆA: Proročica otkriva ko je u bio Jelenu

– Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori – osmehuje nam se gospođa.

Njih dvoje se tim povodom nisu oglašavali, mada su na svoje društvene mreže postavljali misli iz kojih se jasno može shvatiti da nešto baš i nije kako treba u njihovom odnosu.

[adsenseyu1]

Kada se naša ekipa spremala da krene ka redakciji, naišla je na još jednu komšinicu koja ih je upitala šta tu rade. Nakon odgovora naših kolega, ona im je otvoreno saopštila.

– Otišao je on.

– Mislite, poslovno? Na put?

KAD ŠARAN NADMUDRI PECAROŠA: Urnebesni snimak koji morate pogledati (VIDEO)

– Jok, otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom – poverenički nam je rekla gospođa

POSTAVIO KAMERU U KUĆI: Otac se skamenio od straha kada je video šta sin radi noću po sobi (VIDEO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: D.I.,Blic.rs)

[adsenseyu2]