PREVARA IM NE SMETA: Najpromiskuitetniji znakovi horoskopa (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Neki znakovi vole dodatno da začine život – posebno u sobi. Kada su u pitanju njihovi partneri oni kvalitet traže u kvantitetu. To ih ne čini preljubnicima već velikim ljubiteljima seksa.

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu.

Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi.Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne.

Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.

HOROSKOP I KARMA: Zvezde otkrivaju zašto vas u životu snalaze nedaće! (ASTROLOGIJA)

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za seksom.

OBRATITE PAŽNJU: Pre moždanog udara, telo pošalje ovih 8 signala! (INFO)

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom.

Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

           

(Dnevne.rs/Izvor: superžena.b92.net)

Be the first to comment on "PREVARA IM NE SMETA: Najpromiskuitetniji znakovi horoskopa (ASTRO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*