PRESTRAVILA SE: Ceca ponudila ljudsku i finansijsku pomoć bokseru koga je Veljko nokautirao

pevačica

Foto: Printscreen/instagram/craznatovic_official

Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana ima mnogo razloga za srću i ponos. Njena deca, Veljko i Anastasija nižu poslovne uspehe a mama je tu da ih uvek i u svemu podrži.

I dok broj pregleda na Anastasijinoj prvoj pesmi “Savršan par” neprestano raste, Veljko sa druge strane gradi uspešnu karijeru u ringu.
On je poslednju pobedu u sportu koji obožava, boksu, ostvario protiv Danila Staćonea i to tako što ga je nokautirao, nakon čega je reagovala i hitna pomoć.
Ceca je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima “Premijera” priznala da se veoma uplašila za zdravlje mladića kog je Veljko nokautirao.

– Ja prosto psihički ne mogu da izdržim da gledam to. Kada se desio ovaj poslednji nokaut ja sam bila prestravljena zbog mladog momka. Zvala sam tri, četiri puta iste večeri da vidim u kakvom je zdravstvenom stanju, ponudila sam svu moguću pomoć i ljudsku i finansijsku za ne daj Bože.

ASTROLOG KOJI JE PREDVIDEO NOLETOV POVRATAK U SAM VRH otkriva šta nas čeka u 2018. godini! Srbiju opet očekuju POPLAVE, a SAD će zahvatiti surova ZIMA

-Iako oni potpisuju da u ring ulaze na sopstvenu odgovornost i da su spremni da prihvate, daleko bilo, i najgore posledice. I Veljko se raspitivao u momku, on je već sutradan napustio bolnicu, bio je u dobrom stanju i mogao je da putuje – rekla je Ceca.

(Dnevne.rs/Izvor: novosti online)