PREMA FENG ŠUI TRADICIJI: Ovi znaci pokazuju da ćete uskoro dobiti ogroman novac!

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Prema feng šui tradiciji i nekim starim verovanjima, postoje znakovi koji nagoveštaju pristizanje novca u vaš život.

1. Stalno viđate broj 8

Taj broj u Kini simbolizuje veliku sreću, to im je najsrećniji broj. Takođe, simbolizuje ravnotežu. Ako ga viđate često, svugde oko sebe, moguće je da će vam se financijska situacija popraviti.

2. U blizini trudnice ste

Prema starom kineskom verovanju, trudnice nose sreću u sebi. Navodno možete privući obilje u život ako se nađete u blizini trudnice, sreće će se s nje proširiti i na vas, otkriva Atma.

3. Mehurići u kafi

Ljudi koji vide mehuriće na površini kafe mogu da očekuju pozitivne promene u životu. Kanađani veruju da je znak sreće kada mehurić s kafe stavite na kašičicu, a da se ne rasprsne.

PAŽNJA! BOJLER MOŽE DA UBIJE! Stručnjaci upozoravaju na šta treba obratiti pažnju (INFO)

4. Imate mnoštva kovanica

Na primer, ako ih držite u velikoj staklenoj posudi ili kasici, to privlači novac i blagostanje. Ako kovanice držite u kuhinji, to još više pomaže financijskoj dobrobiti – prema Feng šui teoriji.

Rusi veruju da bogatstvo privlače vrećice novca skrivene u ormaru svuda u kući.

5. Ptičji izmet

U našim krajevima je ovo verovanje jako poznato – ako se ptica uneredi na vas, odnosno zasipa vas svojim izmetom – to je znak dobre sreće i najava novčanog dobitka u skoroj budućnosti.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

6. Inicijali u paukovoj mreži

Ako pogledate u paukovu mrežu i tamo ugledate formaciju niti koja asocira na vaše inicijale, to je posebna naznaka skorog priliva novca u vaš život.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)