PREDSTAVLJAMO KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Šta vas čeka na polju posla, finansija, ljubavi i zdravlja?

biljka

Foto: pixabay /dnevne.rs

Kako će vam zvezde biti naklonjene u junu i kakve će vam prilike doneti?

OVAN

 

Posao: Dobro vam ide u ispunjavanju radnih obaveza ali niste zadovoljni svojim profesionalnim statusom. Moraćete da se naviknete na to kao I da se prilagodite promenama koje se dešavaju u vašem profesionalnom okruženju. Od vaše sposobnosti za prilagođavanje na izmenjene uslove poslovanja, umnogome će zavisiti uspeh na profesionalnom planu.

 

Zbog Merkura u vašem polju finansija, želite li više novca, pojačajte prisnost sa svima onima koji bi vam mogli pomoći na ovom planu. Ovo je I mesec kada vam je aktivna kuća zarade od ugovora, kada biste mogli imati koristi od nasledstva ili poreskih beneficija. Nemojte se obeshrabriti što ćete neki potez morati da ponovite. Device I Blizanci su znaci koji bi vam mogli biti od koristi

 

Ljubav: Venera I Sunce u Blizancima ukazuje na to da je ovaj znak, ako niste u vezi, idealan za ostvarenje na ljubavnom planu. Osim toga, ovo je mesec pogodan za flert, ukoliko ste ovom “sportu” naklonjeni. Ako ste u vezi, ovo će biti mesec pogodan za popravljanje vašeg odnosa sa partnerom, ako ste se, kojim slučajem, “zaglavili”.

[adsenseyu1]

Zdravlje: Jupiter u Devici je stabilizujući factor vašeg fizičkog zdravlja. Lilit I retrogradni Mars u vašoj kući psihe, nosioci su anksioznosti I stresa tako da morate voditi računa o izbalansiranoj ishrani I rekreativnim aktivnostima, koji će biti stabilizirajući factor vašeg zdravlja.

 

BIK

 

Posao: Za poboljšanje radnih performansi, morate poraditi na poboljšanju komunikacije sa poslovnim okruženjem I to, s obzirom na efekat koji će da proizvede, ne bi trebalo da vam bude teško. Na profesionalnom planu vam mnogo zavisi od toga koliko ste sposobni da se prilagodite na nove uslove poslovanja I zato dobro razmislite šta možete da učinite da uklonite prepreke koje ste sami, uglavnom nesvesno, proižveli.

 

Odlučni ste u nameri da zaradite više novca jer vam on, u zadnje vreme, hronično nedostaje. Polje realizacije ugovora je opterećeno tako da se na tom planu ne možete nadati nekim većim sumama. Ako su vaše poslovne aktivnosti vezane za bilo koji oblik komunikacije, ako imate privatni biznis ili učestvujete u njemu, onda je ovo mesec u kome možete očekivati veći priliv novca nego uobičajeno. Budite slatkorečivi jer je to “čarobna formula” za ovaj mesec, koja će vam otvoriti vrata gde se najmanje budete nadali

 

Ljubav: Sa vladarem vašeg polja ljubavi u vašem znaku, može se reći da će “ljubav doći po vas”. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ste usamljeni. Jupiter, kao planeta dobrobiti, radi na stvaranju srećnih okolnosti za vas I na vama je, samo, da ih prepoznate I uskočite u ljubav koju iščekujete. Strelac I Ribe su znaci među kojima možete pronaći novu ljubav

 

Zdravlje: Saturn I Uran u kući vaše psihe, nosioci su depresije I stresa, koje morate držati pod kontrolom. Ishrana bogata vitaminima I mineralima, dovoljno rekreacije na suncu I čistom vazduhu, dobri su preduslovi da vam bude bolje. Ako to ne bude dovoljno, potražite stručnu zdravstvenu pomoć. Neka vam loš san bude opominjući factor.

 

BLIZANCI

 

Posao: Ovo je mesec u kome ćete često morati da ponovite neke operacije iz obavljenog posla. Nemojte se zbog toga nervirati jer je to posledica okolnosti van vašeg uticaja: planetarnih neprilika. Na planu boljitka, što se tiče vašeg profesionalnog statusa, u dosta boljem položaju će biti oni koji imaju lični biznis nego oni koji rade za nekog. Vetrovi promena duvaju u vašem radnom okruženju, budite spremni da se prilagodite neminovnim stvarima jer je to u vašem ličnom interesu a nije vam ni posebno teško.

 

Sa Venerom u svom znaku, vi ste, svakako, znak koji će na planu novca imati najviše uspeha u ovom mesecu. Dobra komunikacija, u kojoj ste više nego vešti, biće vam najjače oružje da sprovedete svoje finansijske naume. Najviše se možete osloniti na osobe u znaku/podznaku Lav ili osobe sa autoritetom a sve oblasti komunikacije, vasa su dobitna kombinacija za ovaj mesec.

 

Ljubav: Vladar vašeg polja ljubavi u vašem znaku, najbolji je pokazatelj simbolike da će “ljubav doći po vas”, ukoliko je priželjkujete ili kao mnogi, očajnički tražite. Dakle, ovo je mesec u kome ljubav možete očekivati, bilo da ste sami, bilo da ste u vezi, koja je vremenom izgubila na žaru I zanosu. Ljubav ćete najlakše naći u vašem znaku: Blizancima

 

Zdravlje: Često vam se, u poslednje vreme, čini da ste “na ivici živaca” I da niste u stanju da se izborite sa navalom problema koja se obrušila na vas. Ova situacija izaziva hormonski disbalans i, pored uravnotežene ishrane I rekreacije, zahteva kod mnogih rad na psihološkom planu. Uzimanje samo umirujućih sredstava, za mnoge, neće biti dovoljno da ih “povrati u sedlo”. Zato se ne libite da potražite stručnu pomoć, pogotovu ako imate problem sa nesanicom(insomnijom).

 

RAK

 

Posao: Vaše radno mesto ili zahteva preveliki angažman ili je na njemu minimum aktivnosti, što svakako nije dobro. Možda će neko posmatrati koliki je važ angažman I na osnovu toga doneti odluku da li vas treba nagraditi ili ne. Budite krajnje odgovorni prema zadacima koje dobijete sa “više instance”. Zbog planetarnih prilika budite spremni na to da vasa karijera ne ide u smeru u kome želite a odlučujući uticaj na nju mogu imati moćni ljudi.

 

Vaše polje finansija, povezano je sa kućom tajni I pehova tako da vam odgovaraju poslovi špekulantskog karaktera ili oni u kojima nije zaračunata poreska obaveza(npr preprodaja parfema ili proizvoda široke upotrebe). U ovom mesecu se ne obraćajte za pozajmice ili nemojte nikom pozajmljivati, budući da će novac biti teško vratiti.

 

Ljubav: Zbog retrogradnog Marsa I Lilita u vašem polju ljubavi, preporučuje se krajnja opreznost u ljubavnim odnosima. Zbog Venere(planete ljubavi) u kući tajni, moguća je neka tajna veza(flert) ali I nesporazum na ovom planu, ako ste u dužoj vezi. Može vam se desiti I da budete svedoci dvostrukih standard kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju. Savet: ovo nije mesec u kome bi trebalo da započnete novu vezu.

 

Zdravlje: Ako vam se čini da ste, u poslednje vreme, bezvoljni I da vam je teško da se upustite u realizaciju posla koji više ne može da čeka, izvesno je da vas je, donekle, pritisla depresija. Više vremena provodite na suncu, šetajte se, rekreirajte I jedite namirnice bogate magnezijumom. Ako to ne bude dovoljno, potražite stručnu pomoć.

 

LAV

 

Posao: Na vašem radnom mestu ima dosta stvari koje vam je teško da ispratite sa tempom koji vama odgovara: mnogo je brzine koja vas frustrira. Zaokupiranost finansijskom stranom profesije doneće vam konkretan rezultat: novac. Nekom većem napretku, na profesionalnom planu, ne možete se nadati ali morate biti odgovorni i vredni, želite li napredak u budućnosti.

 

Profesija kojom se bavite, hrana i poslovi vezani za novčane transakcije, oblasti su u kojima možete imati najviše uspeha u ovom mesecu. Kao bitan preduslov za uspeh je dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem. Bikovi i Blizanci su znaci na koje najviše možete da se oslonite. Budite spremni na to da ćete neke poteze morati da ponovite.

 

Ljubav: Saturn u vašem polju ljubavi, mogao bi da vam dovede neku sudbinsku ljubav, kao i da ponovo sretnete nekadašnju ljubav. Ne budite lakomisleni kada je ljubav u pitanju, budući da Saturn ne trpi nikakve improvizacije i ljubavne „izlete“. Ako nemate partnera, mogli bi da sretnete osobu u znaku/podznaku Jarac ili sa velikom razlikom u godinama.

 

Zdravlje: Vaše je polje psihe ugroženo uticajem depresije pa je ovo nezanemarljiv factor na koji morate obratiti pažnju. Ako ste osoba nežnijeg pola imate i veći problem sa disbalansom hormona, tako da morate češće ići na kontrolu, pogotovu ako vam je loš kvalitet sna. Izbalansirana ishrana, rekreacija i boravak na suncu, svakako su bitan zdravstveni preduslov.

 

DEVICA

 

Posao: Saturn u kući opozicije sa vašom kućom karijere, upozorava da morate biti vredni, disciplinovani i uporni, želite li priznanja i bolje prilike na profesionalnom planu. Lav, Bik i Vaga, imaju pozitivan uticaj na vaš profesionalni prosperitet u ovom mesecu.

Vladar vaših finansija, nalazi se u kući karijere, što je znak da morate staviti akcenat na profesiju kojom se bavite, želite li više novca u vašem džepu. Ako ste sklopili neki ugovor i u toku je njegova realizacija(naplata), budite spremni na okolnost da neće sve ići onako kako ste zamislili i da ćete, neke poteze, morati da ponovite. Blizanci i svaki oblik komunikacije će imati velikog uticaja na visinu novca koji ćete zaraditi

 

Ljubav: Ima dosta turbulencije u vašim ljubavnim odnosima i to je okolnost na koju morate, ako niste dosad, da se naviknete. Ako nemate partnera, mogli biste ga naći u znaku Blizanaca, Ribe i Strelca ili bi mogao imati veze sa inostranstvom. Sklonost flertu je evidentna ali se čuvajte reakcije partnera i vašeg okruženja.

 

Zdravlje: Stres i hronični nedostatak energije, najveći su neprijatelji vašeg zdravlja u ovom mesecu. Ako niste radili detoksikaciju jetre u dogledno vreme, svakako to učinite i iznenadićete se povoljnim zdravstvenim efektima.

 

VAGA
Posao: Niste zadovoljni svojim profesionalnim statusom iako se trudite da izvršite sve obaveze koje vam se nameću. Radi se o tome da postoje okolnosti na koje ne možete da utičete i ako to prihvatite, biće vam mnogo lakše. Budite spremni da iznova uradite nešto što ste, po vama, korektno učinili i nemojte protestvovati zbog toga jer ćete se samo bespotrebno nervirati.

[adsenseyu1]

Usled retrogradnosti Marsa, budite spremni na znatno veće ulaganje energije na ovom planu, kao i mogućnost da neke poteze morate ponoviti da bi uspeli u svom naumu. Ovo nije mesec u kome bi bilo pametno da posegnete za nekim kreditom ili pozajmicom od bilo koga. Ako ste sklopili ugovor i u ovom mesecu ga realizujete, imaćete podršku od Blizanaca ili Device

 

Ljubav: Ako nemate partnera, istog biste mogli sresti u nekom obliku komunikacije i to bi mogli biti Ribe, Strelac ili Blizanac. Postoje nesuglasice i dinamika kojom ste iznenađeni u odnosima sa vašim stalnim partnerom. Ako ste sigurni da je vaš partner „pravi“, povisite nivo tolerancije i pokušajte da opravdanje u njegovom ponašanju, protumačite tzv. „kratkim fitiljom“ koji je postao zaštitni znak većine.

 

Savet za zauzete Vage da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja. Za slobodne Vage predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

 

Zdravlje: Jupiter u vašem polju psihe, pozitivno utiče na vaše kompletno zdravlje. Pojačana komunikacija sa okruženjem, dodatno će podići vaš nivo samopouzdanja koji je ključan za sveukupno funkcionisanje. Ako niste u dogledno vreme vršili detoksikaciju jetre, svakako to učinite jer ćete povećati nivo postojeće energije i poboljšati kompletnu zdravstvenu sliku.

 

 ŠKORPIJA

 

Posao: Da biste napravili kvalitetativan pomak na profesionalnom planu, morate obezbediti podršku od vaših nadređenih. U vašim radnim aktivnostima dosta je teškoća i često neke poteze morate da ponovite, što vas, dodatno, ostavlja bez energije. Izdržite još ovaj mesec a posle toga će biti mnogo lakše. Na ovom planu podršku vam može pružiti Blizanac.

 

Saturn u vašoj kući finansija, kao i retrogradni Mars u vašem znaku, ne obećavaju zaradu bez velikih napora. Dakle, ako ste naumili da zaradite, spremite se na znoj. S obzirom na prisustvo dve blagotvorne planete u kući zarade od ugovora, najbolje je da sklopite neki ugovor koji već u ovom mesecu može da se realizuje i naplati

 

Ljubav: Neću vam ništa novo reći ako vam kažem da je ovo polje na kome imate dosta problema. Ako mislite da nemate, možda ste u zabludi. Tražite li ljubav, a sami ste, potražite je u znaku Blizanaca ili Device a najpre ćete je sresti u javnosti u nekom restoranu ili banci. Ako imate partnera, pokušajte da osvežite odnos izlaskom u neki otmen restoran.

 

Zdravlje: Stalna potreba za dodatnim ulaganjem energije u aktivnosti koje obavljate, stvara kod vas hroničan nedostatak energije. Ako ovome dodamo prisustvo retrogradnog Marsa u vašem znaku koji je veliki generator stresa, vaše će se zdravlje nalaziti na ozbiljnim iskušenjima. Pokušajte da obezbedite dovoljnu količinu odmora, prvenstveno sna i u vaš jelovnik ubacite jela bogata vitaminima i Magnezijumom.

 

STRELAC

 

Posao: Ovo je mesec u kome je pogodno da za vašu firmu poradite na sklapanju povoljnog ugovora. Biće to pozitivan impuls na poslovnom planu a neki pisani dokumenti će imati bitnog uticaja na poboljšanje vašeg profesionalnog statusa. Ribe, Strelac ili osobe iz inostranstva mogu vam doneti prosperitet.

 

Sklopite dobar poslovni ugovor, jer vam to planetarne prilike omogućuju i realizujte ga. Ovo je, za ovaj mesec, najlakši način za dobru zaradu. Svaki oblik komunikacije, Blizanci takođe, mogli bi vam pomoći da solidno zaradite u ovom periodu.

 

Ljubav: Ovo, na žalost, nije mesec u kome će vaša ljubav cvetati, bilo da ste u vezi, bilo da želite da stupite u vezu. Morate se potruditi, ako dođe do nesporazuma, da „izgladite“ novonastalu situaciju. Za sve je kriv retrogradni Mars a njegov će se uticaj, protezati i na naredni mesec. Iako vaš partner nije sklon romantici, iskoristite lepo vreme i otidite u prirodu jer će vam to pomoći u stabilizaciji poremećenih odnosa.

 

Zdravlje: Retrogradni Mars i Lilit, u vašoj kući psihe, nosioci su stresa i anksioznosti a Saturn u vašem znaku, generiše vam, konstantno, depresiju. Ishrana bogata vitaminima B i D, kao i Magnezijumom i dovoljno fizičkih aktivnosti, trebalo bi da vam budu od bitne pomoći. Ukoliko vam san ne bude dobar, morate potražiti lekarsku pomoć,

 

 JARAC

 

Posao: S obzirom na to da vam na radnom mestu sve dobro funkcioniše a da je polje karijere povezano sa kućom rada, malo je stvari, u ovom periodu, na koje možete biti nezadovoljni. Istina, može vam se desiti da neke poslove popravite ili obavite još jednom ali se to, ni izbliza, ne može meriti sa problemima koje, u ovom periodu, imaju drugi znaci.

 

Zbog Sunca i Venere u vašoj kući rada, sva je prilika da će na vaše finansije najviše uticati spremnost da zavrnete rukave i da se dobro oznojite. Bik, Vaga i Lav će imati presudnog uticaja na vaše finansijske aktivnosti. Takođe, ako imate kakav privatni biznis, zarada će vam biti bolja nego da radite za nekog.

 

Ljubav: Vladar vašeg polja ljubavi, nalazi se u kući rada, što je znak da ljubav možete doživeti na radnom mestu. Ovo potvrđuje i položaj vladara kuće rada u polju ljubavi(percepcija). Vama je u ljubavi potreban neko sa kim ćete razgovarati o svemu a naročito o uzajamnim osećanjima, o zajedničkim željama, potrebama i planovima za zajedničku budućnost i o načinu na koji se eventualne razlike mogu premostiti. Za ostvarenje potpunog zadovoljstva u ljubavi neophodno je da osećanja budu rečima iskazana a razumevanje pokazano delima. Ako nisu na dovoljno jasan i dovoljno topao način iskazana, ne možete da bude do kraja ubeđeni u iskrenost partnerovih osećanja. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Blizanaca.

 

Zdravlje: Saturn u vašem polju psihe, odavno vas čini nespokojnim i depresivnim ali ste vi, za razliku od ostalih znakova sposobni da se nosite sa tom vrstom problema. Naporan rad, u zadnje vreme, postaje teško breme za vas i krajnje je vreme da obratite pažnju na to da ne „sagorite na poslu“(born out sindrom). Uravnotežite ishranu i provodite više vremena u prirodi.

 

VODOLIJA

 

Posao: Vaše je polje profesije aktivirano retrogradnim Marsom i sva je prilika da ćete morati da se skoncentrišete na posao koji ste već jednom(ili više puta) radili ali to nije bilo dovoljno dobro(npr. ako studirate učite ispit koji niste položili). Budite spremni na to da ćete morati da uložite dosta energije a tek u narednom mesecu imaćete priliku da vidite da li ste posao zaista dobro uradili. Škorpije i Ovnovi će imati dosta uticaja na vaše aktivnosti.

 

Zbog Jupitera u vašoj kući zarade od ugovora, vama i dalje stoji da je najbolje da sklopite neki ugovor i da ga posle realizacije, naplatite. Na veće sume novca mogu da računaju oni koji imaju svoj lični biznis. Ribe i Strelac su znaci na koje bi, u finansijskom smislu, trebalo da se oslanjate. Činjenica je da vam u poslednje vreme fali novca i to bi, između ostalog, mogli da popravite racionalnijom potrošnjom kao i štednjom, ma koliko vam se činilo da je to teško i skoro nemoguće.

 

Ljubav: Kao što rekoh u uvodu, ovo je mesec u kome, na ljubavnom planu, imate najviše sreće. Ako imate simpatiju, skupite hrabrosti, dajte joj znak i ohrabrenje jer je, možda samo taj gest, prepreka vašoj sreći. Među potencijalnim partnerima potražite Lava, Bika ili Vagu a najpre ćete ga naći na nekom neobaveznom mestu tipa restoran, kafić ili šoping mol.

 

Zdravlje: Vašu osetljivu psihu i dalje muči boravak Saturna u znaku Strelca ali je to činjenica na koju ste se već, prilično, svikli. Ishrana bogata Magnezijumom, mineralima i vitaminima kao i opuštanje u prirodi, prava su opcija za poboljšanje psihofizičkog zdravlja. Da to nije dovoljno, biće vam jasno ako nemate dobar san, što je znak da morate potražiti stručnu pomoć.

 

RIBE

 

Posao: Sunce u Blizancima teraće vas da u isto vreme radite dva posla. Vaša karijera mnogo zavisi od javnosti ili od ugovora koje sklapate te je to oblast kojoj morate posvetiti dosta pažnje i biti krajnje obazrivi. Saturn u vašoj kući karijere, često će od vas tražiti maksimum i ne budete li odgovorili na taj izazov, karijera će vam ući u silaznu putanju

 

Ako imate privatni biznis, ako ste preduzetnik, dosta „kockica“ će se uklopiti u vaše napore da zaradite što više novca. Mali je problem što se retrogradni Mars, kao vladar vaše kuće finansija, nalazi u Škorpiji, što ukazuje da poslove sa strancima, Strelcem i Škorpijom, morate dobro organizovati ali i pored toga, morate biti spremni na ponavljanje akcije. Ovo nije mesec kada bi trebalo da pozajmite novac. Ako sklopite neki ugovor, na njegovu realizaciju će imati uticaja Blizanci kao i neki od oblika komunikacije.

 

Ljubav: Boljim ljubavnim prilikama, možete se nadati u drugoj polovini meseca. Neka vas ne iznenadi ako vaš stalni partner bude tražio potvrdu vaše ljubavi i privrženosti, ne samo u rečima već i u konkretnim delima. Ako nemate stalnog partnera, novog možete potražiti u znaku Blizanaca u prvoj polovini ili znaku Raka, u drugoj polovini meseca.

 

Zdravlje: Boravak Južnog Čvora u vašem znaku, kao i oslabljenost Jupitera Saturnom, komplikuje vašu psihološku sliku, koja je osnov za kompletno zdravlje. Hroničan umor, nedostatak energije i slab san, pokazatelji su da bi trebalo da obratite više pažnje na vaše narušeno zdravlje. Jedite hranu bogatu sastojcima koji su efikasni protiv stresa i depresije, odmarajte se dovoljno.

(Dnevne.rs /Izvor: ‘Astrologijaibahovekapi.com’)

*Horoskop je pripremio astrolog Milan Atlić