PREBOLEO RUSKINJU: Biković smuvao srpskog TOP MODELA (FOTO)

Miloš

Foto: printscreen/instagram

Tek što je glumac obelodanio da je njegova ljubav sa ruskom kolegenicom Aglajom Tarasovom završena, na površinu su počeli da izlaze zanimljivi detalji iz njegovog privatnog života koje je neko vreme uspešno prikrivao.

Ispostavilo se da je Biković romansu s Ruskinjom prekinuo mnogo ranije, negde oko Nove Godine, ali im nije išlo u prilog to da se pročuje u javnosti zbog premijere filma “Led”, u kojem tumači glavne uloge. Sačekali su da prođe mesec ipo, pokupili brojne pozitivne kritike i pohvale, a onda iznenada izdali saopštenje da više nisu zajedno.

– Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog pretrpanog rasporeda i stalnih putovanja – piše u zajedničkoj objavi.

View this post on Instagram

Baby did a bad bad thing

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on

Mnogima je bilo čudno što je raskid usledio brzo posle premijere, pa je čak bilo i komenatara da njih dvoje uopšte nisu bili u vezi, već da je sve to bio deo marketinga za film!

HOROSKOP I NOVAC: April će ovim znakovima doneti keš (ASTROLOGIJA)

Prema izvorima iz Bikovićevog okruženja, on je sadašnju devojku Barbaru upoznao u januaru tokom boravka u Beogradu, i to preko zajedničkih prijatelja.

Ljubav je odmah planula, pa se nisu razdvajali sve vreme dok je glumac bio u prestonici. Da je njihova veza od samog starta ozbiljna, pokazuje i to što je Tatalovićeva već početkom marta otputovala u Moskvu kod Miloša na nekoliko dana o čemu svedoče i fotografije koje je objavljivala na Instagramu.

View this post on Instagram

I’m so sorry

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on

Takođe, na društvenim mrežama se vidi i da je manekenka već upoznala većinu Bikovićevih prijatelja i kolega s klase, koji joj redovno lajkuju slike.

USKRS U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pogledajte kako je pevačica ukrasila svoju kuću u Beču (FOTO)

Barbara je inače jedna od trenutno najangažovanijih srpskih top modela u svetu, radila je za mnoge poznate brendove.

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Kurir stars)