Pre 15 godina je zablistala u “Munjama”, smuvala najpoželjnijeg Srbina i nestala: Evo kako danas izgleda Maja Mandžuka (VIDEO) (FOTO)

glumica

Printskrin: Youtube

Glumica već godinama živi na relaciji Srbija-Amerika, a nedavno je okončala četvorogodišnju vezu sa Filipom Živojinovićem

Glumica Maja Mandžuka (34) proslavila se ulogom Kate u domaćem hit filmu “Munje”, 2001. godine, a ubrzo se potom preselila u Ameriku, gde je završila školovanje i danas radi kao producent.

[adsenseyu4]

Maja živi na relaciji Srbija-Amerika, a pre dvanaest meseci je okončala četvorogodišnju vezu sa Filipom Živojinovićem.Zbog medijske pompe izbegavala je dolazak u Srbiju, međutim, nedavno je glumica u tajnosti posetila svoju porodicu i rodni grad..

Printsktin: Bulevar B92Lepa plavuša se nije mnogo promenila, prema mišljenju mnogih. Pristalica je ležernijeg stila oblačenja, koji je u Americi znatno popularniji nego u Evropi, što Maji ide u prilog, kako je i sama rekla u “Bulevaru”.

[adsenseyu1]

I dalje ima blistavi osmeh i neodoljivi šarm, ostala je verna plavoj kosi, jedino što više nije devojčurak, već zrela žena…

Printskrin: Bulevar B92

Pogledajte kako je izgledala u “Munjama”:

(Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]