PRAVA ZVEZDA JUGOSLOVENSKOG GLUMIŠTA: Zbog jedne stvari Tanja Bošković je TUGOVALA godinama!

glumica

Foto: Printscreen/youtube

Ona nosi u sebi ogroman talenat, a osmeh je njen zaštitni znak. Proslavljena glumica Tanja Bošković poznata je po britkom jeziku, ogromnom znanju i izvanrednim ulogama i dostignućima u karijeri

Sve joj je u životu polazilo za rukom, ali pre svega zahvaljujući njenoj upornosti.Rođena je u Beogradu, živela u Aranđelovcu.

Školovala se, onda su usledile mnoge uloge i blistava karijera, ali jedno joj nikako nije išlo za rukom- kako i sama kaže- nije imala sreće u ljubavi.

– Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli.U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života – objasnila je glumica jednom prilikom.

POSLE 15 GODINA ČEKANJA! Besplatno je: Građani Srbije, prijavite se na vreme i ostvarite svoje pravo!

Neki su je, kaže, smatrali oholom i bezobraznom, a najveće razočaranje doživela je kada je zaprosila jednog muškarca.

Upravo taj i mnoge druge neuspehe u ljubavi je teško podnosila i zbog toga je patila godinama, ali se pomirila sa činjenicom da se nikada neće udati. doživela je kada je sama odlučila da zaprosi jednog muškarca, ali ni tada nije imala uspeha.

– Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove.

Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela – bila je iskrena Tanja koja iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

   

(Dnevne.rs/Izvor:F.J.Blic.rs)