POTRESNA SCENA IZ ŽIVOTA ZDRAVKA ČOLIĆA: Moju suprugu je nožem napala…

pevač

Foto: promo

Popularni pevač Zdravko Čolić oduvek je važio za najboljeg frajera na našem estradnom nebu, a mnoge devojke su padale na njegov šarm. Ipak, njega je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dve ćerke – Unu i Laru.

Pevač se oduvek trudio da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, ali je o jednom incidentu koji se dogodio njegovog supruzi progovorio za medije.

Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

pevač

Foto: printscreen/youtube

Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene.
Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – rekao je pevač
       
(Dnevne.rs/Izvor: Pink.rs)