POTRESNA ISPOVEST: Na dan sahrane moga muža, njegovi su me IZBACILI na ulicu sa bebom!

pevačica

Foto: Printskrin/Youtube/GOLD MUSIC TV

– Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila nesreća, a onda je sve krenulo naopako. Mislila sam da neću preživeti – ispričala je Stoja Novaković o tragediji

Pevačica Stoja Novaković prvi put je iznela u javnost detalje svoje životne drame, koja se dogodila na dan kada je sahranila svog prvog, tragično nastradalog muža, sa kojim ima sina Milana (28).

Sve se desilo u selu Perlez, a Stoja je imala samo 19 godina kada je njen prvi suprug poginuo. Pričalo se da je izvršio samoubistvo zbog pevačice, a Stoja je nedavno izjavila kako nije kriva za njegovu smrt. Nove detalje tragedije otkrila je u emisiji “Iz profila”.

 

[adsenseyu4]

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17 godina i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pevačica.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

[adsenseyu1]

– Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću – rekla je Stoja.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Stojini roditelji se nisu slagali sa njenom preranom udajom, pa nije mogla da se vrati kući.

– Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – završila je Stoja, koja je danas među najangažovanijim folk pevačicama.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]