POTRES NA ESTRADI? Saša Popović VIŠE NEĆE BITI direktor Granda?! ONA kupuje PRODUKCIJU..

grand

Foto: telegraf.rs

Pop diva Jelena Karleuša već je jednom “zapretila” direktoru Grand produkcije Saši Popoviću da će od njega kupiti produkciju, a sada je ponovo otkrila da je to negde u nekim njenim planovima za budućnost.

Budući da ne misli da se doživotno bavi pevanjem, Karleuša planira da se bavi nekom vrstom produkcije i otkrivanjem novih talenata. Naime, voditeljka Jovana Joksimović upitala je Jelenu da li stvarno misli da kupi Grand od Saše Popovića, a pevačicin odgovor je bio krajnje zanimljiv.

– Pa kako je krenulo, zašto da ne. Nisam mu ja pretila da ću da kupim Grand. Mada u svakoj pretnji i zezanju ima neke zbilje. Inače, vizija mog života jeste da neću da pevam do kraja života. Možda ću da se baviti pravljenjem novih zvezda – rekla je Karleuša u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom.

ZABRANJENA POSLEDNJA EPIZODA! TV Prva se oglasila povodom neemitovanja poslednje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”

– Ostajem u žiriju Zvezda Granda do kraja, naravno. Svađe su tu non-stop, svađamo se do toplog obroka koje nam Saša Popović daje. Aca je otišao, ulivaonam je to ludilo, ali sam i dalje oštra – rekla je Jelena.

Jelena

Foto: printscreen/karleusastar

Podsetimo, suprug Jelene Karleuše fudbaler Duško Tošić ove godine je potpisao za kineski fudbalski klub Guangdžou RF, i to za 5,8 miliona evra! Zbog toga je izgleda pevačica odlučila da pokrene i privatni biznis i investira pametno, pa je odlučila da nasledi Sašu Popovića i Lepu Brenu. Međutim, od prve pretnje do sada Duško se nijednom nije oglasio.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)