POTONULE MU SVE LAĐE: Nećete poverovati šta Darko Lazić želi, Ana šokirana njegovim stavom!

Darko

Foto: Printscreen/instagram/Darko Lazić

Kako je baka folkera Darka Lazića potvrdila, njegova supruga Ana Sević pronašla je drugog muškarca i zatražila razvod, dok je i Lazić utehu pronašao u novoj devojci, piše “Alo”. Ipak, strasti se lagano stišavaju, a Darko je shvatio da nakon svega može samo da bude na gubitku.

– Nije mu lako. Sve ovo mu teško pada. Nakon što mu je Ana priznala da ima drugog muškarca, sve lađe su mu potonule. Međutim, ona je tada njemu otkrila kako zna da i on nju vara, te da više nema potrebe da se foliraju – otkriva izvor i dodaje:

 – Darko je ubrzo napustio njihov stan na Vidikovcu i otišao kod svojih. Kada se situacija smirila, shvatio je da ne želi da ostane bez porodice i kontaktirao je sa Anom kako bi seli i dogovorili se o svemu. Ona je bila šokirana njegovim stavom da treba da pređe preko svega što je uradio i nije želela da čuje za pomirenje – otkriva izvor.

Članovi Darkove porodice ispričali su da će Lazić ostaviti stan od 300.000 evra svojoj ženi i da će se pobrinuti da joj ništa ne fali u životu, jer im je na prvom mestu njihova ćerkica.

ZAGOLICALA MAŠTU OBOŽAVATELJA: Ovim rečima Ana otkriva razloge za RAZVOD od Darka!?

– Ana je jedino tražila da dobije puno starateljstvo nad Lorenom i ništa drugo je nije zanimalo. Rekla mu je da bi najbolje bilo da za sada ne komuniciraju i da puste da prođe neko vreme, kako bi eventualno mogli da sednu i popričaju o svemu. Iako je razvod već najavljen, vrlo je moguće da će njih dvoje pokušati da ispeglaju situaciju, ali nikad se ne zna – otkriva izvor.

KOMUNIKACIJA PREKO ADVOKATA: Evo šta je sve spreman Darko Lazić da ostavi supruzi!

Zanimljivo je da se estradni par uopšte ne oglašava o trenutnoj situaciji.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: Alo)