POTEZ KOJI ĆE VAS IZNENADITI: Reakcija Lune Đogani na ANASTASIJINU PESMU najbolje govori o tome kakav je ona čovek! (VIDEO)

devojke

Foto: instagram

Anastasija Ražnatović, ćerka naše najslavnije pevačice Cece Ražnatović, objavila je danas svoju prvu pesmu.

Kao što se pretpostavilo, pesma već ide ka tome da postane pravi letnji hit, a Anastasija je primila čestitke od mnogih prijatelja i kolega.

Međutim, spremni smo da se opkladimo kako nije očekivala da će joj jedna osoba dati toliko na značaju, s obzirom na to da, iako su nekada bile najbolje prijateljice, više i ne pričaju.

Pogađate, u pitanju je modna blogerka i nekadašnja zadrugarka Luna Đogani, koja je na svom Instagramu objavila Anastasijinu pesmu, ističući pojedine stihove.

– Ti, ti si ko nemi film, još 10 sekundi otkucava da me poljubiš ili ostaviš, a ja sam kriva i nevina, živa vatra ledena, ceo svoj život bežim od ljubavi. TI I JA smo savršen par, vatrena noć, sutra suze kraj, odeš od mene i nećeš da se javiš a dobro znaš samo ti si mi u glavi. Ti i ja smo haos i red,GLEDAJ PRAVO I ne okreći se. OPET zove te đavo ka mojim usnama malo po malo… ŠTA DA KAŽEM DA OSTANEŠ I IZBRIŠEM BES DOK LJUBIŠ ME, LJUBIŠ A MRZIŠ ME, BOG zna šta srce mi oseća, samo s tobom sam pitoma, U TVOJIM RUKAMA topiš moj led…. – napisala je Luna, a uz to stavila i srce i nekoliko aplauza.

Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/M. I.)