POSTALA MILIONERKA: U slučaju razvoda Jelisaveta dobija novac o kome mnogi samo mogu da sanjaju!

Jelisaveta

Foto: Printscreen/instagram

Nepunih mesec dana koliko je prošlo od venčanja Milošu Teodosiću krenulo je bolje nego ikada, pošto će uskoro potpisati dvogodišnji ugovor za čuvene LA Kliperse!

Kako prenose i svetski i domaći mediji, Teo će sa ovim klubom potpisati dvogodišnji ugovor vredan 12,3 miliona dolara, a on i Jelisaveta verovatno će se zajedno preseliti u Kaliforniju.

UVEK IH VEŽITE: Potresne fotografije saobraćajne nesreće danas na Novom Beogradu. U automobilu bila majka s dvoje male dece… (FOTO)

Kako se priča, Jelisaveta će spakovati kofere zajedno sa svojim mužem, i od oktobra će živeti van granica Srbije.

[adsenseyu4]

Ukoliko do toga zaista dođe, Jelisaveta neko vreme neće snimati u Srbiji, a serija “Ubice mog oca” u kojoj ćemo je gledati već se snima, tako da će biti slobodna da otputuje iz Srbije.

Inače, iako se priča da su Jelisaveta i Teodosić potpisati predbračni ugovor (po kom ona u slučaju razvoda navodno dobija “samo” milion evra), ukoliko se to ispostavi kao neistina, a do razvoda, nekim slučajem, jednog dana dođe, Jelisaveta će i te kako imati koristi od Teove zarade od LA Klipersa.

REKAO ISTINU, SVIĐALO SE NEKOME ILI NE: Kusturica prokomentarisao u SVOM STILU Jokićevu odluku o neigranju za reprezentaciju Srbije

Po slobodnoj proceni i dosadašnjim iskustvima kada su razvodi poznatih u pitanju, Jelisaveta bi mogla da dobije skoro polovinu od Teove zarade od novog ugovora.

 

(Dnevne.rs/izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]