POSLUGA IZ DVORCA DRAGANE MIRKOVIĆ U AUSTRIJI: Žena koja radi u luksuznoj vili naše pevačice otkrila šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata

pevačica

Foto: Promo

“Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci

Dragana Mirković živi u dvorcu u Beču, a o tome i dalje ne prestaje da se govori.

O istini koja se krije iza tog luksuza specijalno je progovorila žena koja radi na dvoru naše pevačice.

“Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom! Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutim i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih”, priča žena i nastavlja:

„Virus je ušao u moje telo i ubio mog oca” Poruka 40-godišnjaka iz Torina koju ceo svet mora da čuje

“Ni Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: “Mico moja, lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!” Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom. Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće jer je ona porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi.”

       

(Dnevne.rs/Alo)